TV: Målmand blev matchvinder

Imponerende: Med to redninger og en scoring i straffe blev Jeppe Staniok kampens helt

Gæsterne i et angreb. Foto: Kurt Nedergaard
Gæsterne i et angreb. Foto: Kurt Nedergaard

Møldrups målmand Jeppe Staniok blev den helt store helt for udeholdet i straffesparkskonkurrencen. Jeppe reddede to forsøg og sparkede selv en i kassen fra pletten, da Skals Skole mødte Møldrup Skole.

Se kampfakta her.

Jævnbyrdig affære mellem Skals Skole og Møldrup Skole. Foto: Kurt Nedergaard Jyllandnord Tæt duel endte med smal sejr

Lige ved pause
De mange tilskuere fra Skals Skole så, at deres helte fra starten havde en lille overvægt af spillet. William Slavensky tilbød sig hele tiden, så medspillerne kunne aflevere til ham. Han havde gode afleveringer frem ad banen til angriberne.

Også Frederik Vejlby var god i det offensive med gode tekniske detaljer.

Men værterne havde svært at spille sig forbi gæsternes forsvarskæde, der blev styret af Rasmus Johansen sammen med Marcus Claudell og Jonas Hornbæk, der var påpasselige og sikre i deres spil. Helt i front havde Møldrup hele tiden Marcus Hviid og Laszlo Kovacs liggende til at lure på chancen.

Møldrup var farlige ved dødsboldssituationer og var flere gange ved at overliste forsvaret.

Kampen stod 0-0 i pausen.

Anden halvleg forløb som første med et lille overtag til værterne, men begge hold havde muligheder. Hjemmeholdets Mads Svendsen havde et par gode ture i venstre side, ligeledes var William Slavensky med fremme uden at bolden kom i kassen. Det lykkedes heller ikke Møldrup Skole at få bolden over stregen, så kampen skulle afgøres fra straffesparkspletten.

Pausesnak i hjemmeholdets lejr. Foto: Kurt Nedergaard
Pausesnak i hjemmeholdets lejr. Foto: Kurt Nedergaard

Der var kamp i begge ender. Foto: Ib Alstrup Jyllandnord Udholdenheden sejrede

Straffesparkskonkurrence
Værternes Oliver Scott, William Slavensky, Victor Hørup og Martin Nonbo scorede sikkert, og det gjorde gæsternes Rasmus Johansen, Laszlo Kovacs, Tobias Madsen og Noah Høgh også, så stillingen var 4-4 efter otte spark.

Men så nappede hjemmeholdets Jeppe Staniok to forsøg, mens gæsternes målmand Oliver Scott ligeledes reddede et forsøg. Så var det hele op til Jeppe Staniok der skulle sparke, og han huggede bolden i kassen til stor glæde for medspillerne der tiljublede ham.

Efter kampen var Jeppe Staniok lykkelig og sagde:

- Jeg tog det bare køligt ved deres spark og tog det bare som skud fra distancen og tog en chance. Det var med til at jeg reddede de to forsøg

- Jeg huggede bare bolden i mål. Han mente dog, at kampen var meget lige, og sejren kunne også være endt med sejr til hjemmeholdet.

Det var træls at tabe på straffespark. Jeg synes, vi spiller en god kamp og har overtaget, og de kommer ikke til de store chancer, sagde William fra hjemmeholdet.

Se Jeppe Staniok score det sidste mål her: