TV: Maja sørgede for straffe

Comeback over flere gange: Med Maja Andersen i spidsen fik hjemmeholdet vendt kampen

Kampen bølgede frem og tilbage. Foto: Leif Mikkelsen
Kampen bølgede frem og tilbage. Foto: Leif Mikkelsen

Der var lagt op til storkamp hos Sæbygårdskolen. Der var masser af elever, som levede med i kampen, flot vejr og en glimrende bane.

Se kampfakta her.

Flot comeback til ingen nytte

Udeholdet bedst fra land
Kampen fik noget af en chokstart, der var kun gået godt fire minutter, før Helene Lund bragte Hjørring Private Realskole (HPR) foran med 1-0.

Der var ikke gået syv minutter, før den var gal igen, idet Sandra Sørensen scorede til 2-0. Hvad kunne det blive til?

Sæbygårdskolen fik dog stabliseret deres spil og havde også deres chancer. Efter 21 minutter reducerede Sæbys Maja Andersen til 2-1.

Samme Maja var lynende farlig for modstanderen. Det var dog Sæbyskolens målvogter Mette Sørensen, der havde mest travlt. Hun stod glimrende på mål.

Mette Sørensen stod en god kamp. Foto: Leif Mikkelsen
Mette Sørensen stod en god kamp. Foto: Leif Mikkelsen
 

HPR havde flere Fortunaspillere på holdet. Man lagde særlig mærke til Sandra Sørensen, Helene Lund og Lærke Jensen. På Sæbyholdet var Maja Andersen, Mette Sørensen og hurtige Nanna Magnusson mest synlige.

Hør pausesnakken fra Sæbygård her:

Frem og tilbage
Efter pausen skulle der gå seks minutter, inden Lærke Jensen scorede på et flot spark til 3-2 for HPR. Herefter havde HPR mest spil og chancer.

Hver gang sæbyholdet var i angreb, og Maja Andersen var med bolden, var der fare på færde. Så selvom der var chancer til HPR, så skete det man havde anet, Maja Andersen fik bolden i det 57. minut løb og taklede sig fri til scoring. 3-3.

Nerverne sad udenpå tøjet
Straffespark skulle afgøre kampen. Hele mållinjen blev ryddet for elever, så pigerne ikke blev generet. Først scorede begge hold, derefter brændte begge hold.

Så scorede begge hold på de to næste spark. Stillingen var dermed 6-6 samlet. Så bragte sæbyholdet sig foran med 7-6. Nu skulle den næste skytte fra HPR sparke og med nerverne uden på trøjen, ramte hun overliggeren.

Det sidste spark røg på overliggeren. Foto: Leif Mikkelsen
Det sidste spark røg på overliggeren. Foto: Leif Mikkelsen

Kampen var afgjort 7-6 til Sæbygårdskolen. Retfærdig eller ikke retfærdig, det er målene, der tæller og Sæbygårdskolen er videre til femte runde.

Sæbygård fejrer sejren: