Annonce:
Annonce:

TV: Matchvinder Maria

Deja-vu: Klostermarksskolen gentog sidste års 1-0-sejr

Maria har grund til smil - scoring på straffespark og fidusvinder. Foto: Ib Alstrup
Maria har grund til smil - scoring på straffespark og fidusvinder. Foto: Ib Alstrup
Annonce:

Filstedvejens Skole og Klostermarksskolens piger mødtes igen i år i deres første kamp. Og nøjagtigt som sidste år blev det et helt igennem jævnbyrdigt opgør - og igen trak Klostermark-pigerne det længste strå.

Se kampfakta her

Straffespark i år
Sidste år faldt afgørelsen i straffesparkskonkurrence. I år var ét straffespark i ordinær spilletid nok.

På forhånd havde de to holds trænere, Jens fra Klostermarken og Filip fra Filstedvejen, også forudset en lige kamp:

- Vi forventer et helt lige opgør, der bli'r afgjort på de berømte små marginaler, lød det samstemmigt fra dem.

TV: Ærlig træner: Vi er overmatchet

Og sådan blev det altså.

Annonce:

Stort set al spillet foregik på midtbanen, og ingen af mandskaberne fik skabt bare noget, der lignede en åben målchance. Men det var alligevel hjemmeholdet, der ville mest det første kvarters tid. Især drevet frem af anfører Kathia Molbech, der spiller på AaB's U15 Piger Vest, og myreflittige Nana Stauen, der lå lidt længere fremme.

Filsted med optræk til en chance:


Super bagkæde
Men de blev hver gang stoppet af en særdeles stærk bagkæde hos Klostermarken. Først og fremmest den klogt spillende midterforsvarer Pil Rosenbæk med fin støtte af Lærke Albeck Laursen, men også Maria Vardinghus og Sissel Nørgaard gjorde det fremragende. Alle til dagligt aktive i Aalborg Freja.

TV: Søstrene Eskerod lynede løs

Begge holds angribere havde generelt særdeles svære arbejdsbetingelser. Mest iøjnefaldende var nok Klostermarkens Anna Nørgaard, der spiller i Aalborg KFUM. Super kamp af hende.

I pausen sagde Filstedvej-træner Filip til sine piger:

- Prøv at være mere aggressive i deres felt. Gå bare hårdt til dem - dommeren skal nok skride ind, hvis det bli'r for meget.

Annonce:

Den rigtige opskrift
Efter at have fået noget mere fat i sidste del af første halvleg havde Klostermark-pigerne åbenbart fundet den rigtige opskrift, for de fik tilkæmpet sig et lille overtag i det meste af anden halvleg.

Fik hurtigt vendt kampen

Man begyndte at ane en gentagelse af sidst års straffesparkskonkurrence, men da endelig et angreb til Klostermarken blev ført ind i feltet, endte det med et straffespark - dømt for skub i ryggen. Maria Vardinghus-Nielsen tog ansvar og placerede bolden helt ude i siden - uden chance for Mia Thomsen i Filstedvejens mål.

TV: Spændingen udeblev

1-0 til Klostermarken. Skønt hjemmeholdet forsøgte sig til det sidste - blandt andet ved at rykke Kathia helt frem - var kampen afgjort.

Interview med Kathia:


Filstedvej-pigerne kæmpede alt, hvad de kunne. Det var bare ikke nok. De måtte se i øjnene, at det heller ikke i år blev til mere end den ene kamp.

Klostermarkens næste opgave bliver mod Gug Skole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: