TV: Mejrup mejede modstanden ned

Satte sig på kampen: Der var aldrig tvivl om kampens udfald trods stærk opbakning til hjemmeholdet

Cecilie Jørgensen (i blåt) var en af kampens helt store profiler. Foto: Kurt Nedergaard
Cecilie Jørgensen (i blåt) var en af kampens helt store profiler. Foto: Kurt Nedergaard

Alle elever fra Hurup Skole havde fået fri fra de meget varme klasselokaler til at overvære pigekampen i det fri på en bagende sol på en pragtfuld september dag. I deres sommerklædte tøj heppede på deres piger fra skolen.

Se det højtråbende publikum her:

Den gode opbakning var dog ikke nok mod et velspillende hold fra Mejrup, der vandt sikkert 5-0.

Se kampfakta her.

Træner: Håber bare på to kampe

De større elever på skolen havde lavet et banner for at støtte hjemmeholdet. Foto: Kurt Nedergaard
De større elever på skolen havde lavet et banner for at støtte hjemmeholdet. Foto: Kurt Nedergaard

Sad på kampen
Mejrup sad på kampen fra start. De fik hurtigt overtaget og det meste af spillet foregik på Hurups banehalvdel. Midt i halvlegen havde Mejrup et forsøg mod mål. For at stoppe det tog en Hurupspiller hånden til hjælp, og dommer dømte korrekt straffespark. Det omsatte Mejrups Mille Poulsen sikkert og bragte gæsterne foran 1-0.

Mejrups lille midtbanespiller Cecilie Jørgensen løb meget, hun havde mange gode afleveringer og var hele tiden på færde. Hun opfangede en løs bold og var hurtigt over den og øgede til 2-0.

Cecilie Jørgensen (i midten) var her, der og alle vegne. Foto: Kurt Nedergaard
Cecilie Jørgensen (i midten) var her, der og alle vegne. Foto: Kurt Nedergaard

Mathilde Stamp scorede til 3-0 og inden pausen gjorde Mille Poulsen det til 4-0.

TV: Frejlevs fodboldfest

Vand til at slukke tørsten
I pausen blev der drukket vand for at holde væskebalancen. Der blev givet gode råd fra Gitte til Huruppigerne om at forsætte og blive ved med at kæmpe som de havde gjort i første halvleg. Og så flyttede de den stærkt arbejdende Katrine Aagaard længere frem på banen for at se om de kunne flytte spillet længere frem på banen.

Hurup-holdet fik gode råd i pausen. Foto: Kurt Nedergaard
Hurup-holdet fik gode råd i pausen. Foto: Kurt Nedergaard

Det var stadig Mejrup, der havde overtaget, men Hurup målmand Lise Yde stod godt og havde mange flotte redninger. Hun kom godt ud flere gange og fik hindrede scoringer. Midterforsvarsspillere Freja Krabbe og Rebecca Özoral kæmpede bravt sammen med Emilie Kjær for at mindske nederlaget. Dette var stærkt medvirkende til, at det kun lykkedes Mejrup at score et enkelt mål i anden halvleg sat ind af Mathilde Stamp.

Det var første gang på en 11mands bane for de fleste af Hurups piger, men stor ros til at få en flot fight og ros til det medlevende publikum, der blev ved med at heppe i det dejlige solskin til dommerens sidste fløjt.

Bruttolandshold
Hurup Emilie Kjær brugte fødderne igen for en gangs skyld. Hun er stoppet med at spille klubfodbold for et par år siden. Hun spillede en god kamp, var stærk i nærkampe og forsvarede godt. Det var også hende, der tog sig af målsparkene, så hun synes, det var udforende at spille fodbold igen.

Nu spiller hun volleyball på et meget højt plan. Emilie fortalte, at hun spiller første division senior damer for Bedsted KFUM, og at de er nummer fire i divisionen.

- Jeg er i bruttotruppen på U17-landsholdet, lød det fra den talentfulde spiller. Flot af så ung en spiller at være med på så højt et plan.

Hør fra Emilie her:

Hos et homogent hold fra Mejrup er der mange gode spillere. Holdet kombinerer godt, pigerne løber for hinanden, og der bliver spillet flot ud over kanterne.

Især i første halvleg var de effektive foran mål og trioen Mille Poulsen, Mathilde Stamp og Cecilie Jørgensen er farlige for ethvert forsvar. Efter kampen talte vi med Cecilie Jørgensen. Hun mente, at sejren godt kunne have været større, hvis de havde udnyttet deres chancer noget bedre.

Hør Cecilie fortælle om kampen her: