Annonce:
Annonce:

TV: Mellem benene

Uheldig keeper: Emilie var uheldig i målet, men Sulsted-pigerne jublede

Emilie havde flere gode redninger, men var uheldig på en enkelt aktion. (Foto: Carl-Johan Christensen)
Emilie havde flere gode redninger, men var uheldig på en enkelt aktion. (Foto: Carl-Johan Christensen)
Annonce:

Pigerne fra Sulsted Skole tog torsdag imod pigerne fra Nr. Uttrup Skole. Det blev hjemmeholdet, der endte med at trække det længste strå.

Se kampfakta her.

Holdene brugte den første del af kampen på at se hinanden an. Måske var der lidt nerver involveret, eller måske skulle holdene bare lige finde sig til rette på banen.

Men efter 10 minutter skete der noget. Sara Sørensen fik chancen for at bringe hjemmeholdet foran med 1-0, og her svigtede hun ikke. Hun lagde stille og roligt bolden ind bag en sagesløs Emilie Thomsen i Nr. Uttrups mål.

Men Nr. Uttrup-pigerne svarede hurtigt igen. Bare otte minutter senere udlignede Michelle Rosenkilde for gæsterne. Og så var det helt lige igen. 1-1.

Emilie Thorsen håbede ikke lige umiddelbart på en straffesparkskonkurrence:

Line vil være topscorer

Annonce:

Brændte chancer
I anden halvleg spillede begge hold sig til chancer. Men først brændte Laura Straus en kæmpe chance, og kort efter var det Sulsteds Astrid Sachses tur til at misbruge en friløber.

Men Astrid skulle få revanche for sin brændte chance.

— Jeg skød bare på mål, og da bolden gik gennem benene på målmand Emilie Thomsen i Nr. Uttrup-målet, var jeg bare jublende lykkelig, fortalte hun.

Se målet herunder:

Ni minutter før slutfløjt lukkede og slukkede Emma Eskerud kampen, da hun gjorde det til 3-1 for Sulsted Skole. Hermed sikrede hjemmeholdet sig en kamp mere.

I tredje runde skal de møde Gistrup Skole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: