TV: Mistede aldrig modet

Kæmpede til sidste fløjt: Der blev vist stor spilleglæde igennem hele opgøret

Hornums keeper var på en hård opgave til kampen. Foto: Stig Hansen
Hornums keeper var på en hård opgave til kampen. Foto: Stig Hansen

Drengene fra Østermarkskolen i Aars gæstede Hornum Skole for at møde drengene herfra. Kampen var den første i turneringen for begge hold. Der var ganske mange tilskuere til kampen, idet Hornum Skole havde valgt at give elverne mulighed for at overvære kampen, og det havde rigtig mange valgt at gøre i det flotte vejr, som vejrguderne havde tilsmilet os med.

Se kampfakta her.

TV: Blev presset i bund

Gik til stålet
Drengene på de to hold lagde ud med brask og bram. Masser af fight og med saft og kraft i nærkampene. De første 20 minutter var der tale om ganske jævnbyrdig affære, om end med et lille overtag til drengene fra Østermarkskolen.

Kort ind i kampen havde Casper Hansen et langt løb frem i højre side af banen frem mod Hornum Skoles mål, noget som tegnede ganske lovende, men desværre for holdet kom han aldrig til afslutning, idet han noget uden for modspillernes straffesparkfelt blev stoppet med et benspænd.

Bedre gik det efter 20 minutter hvor Lasse Rask tæt på målet havde nemt ved at bringe Østermarkskolen foran med 1-0. I minutterne herefter havde Hornum Skole et par gode muligheder. Malte Hald slap igennem og kun en flot redning fra Østermarkskolens målmand forhindrede en udligning. Umiddelbart efter var det Hornums Rasmus Rasmussen, der med et hårdt langskud var tæt på.

I halvlegens sidste minutter slog Østermarkskolen kontra på eftertrykkelig vis. Først scorede Jacob Christensen til 2-0, og endelig scorede Casper Hansen til pausestillingen 3-0.

TV: Kortvanvid og lækre scoringer

Optimismen var i behold
Der var således lidt at tale om i pausen for drengene fra Hornum Skole. Som træneren sagde:

- Vi skal bare ud for at score mindst tre mål i anden halvleg, så er vi med igen.

Hør fra træneren her:

Det skulle imidlertid vise sig relativt hurtigt, at tre mål ikke ville være nok for Hornumdrengene. Efter ca. syv minutters spil i anden halvleg scorede Victor Grøn til 4-0 for Østermarkskolen i en situation, hvor Magnus Amnizbøll energisk forfulgte en ellers håbløs bold helt ude ved hjørneflaget.

Det lykkedes ham alligevel at få bolden sparket ind foran mål hvor Victor Grøn lidt heldigt og også med lidt hjælp af en Hornumforsvarer fik vippet bolden i mål.

Det næste stykke tid bølgede spillet frem og tilbage med meget spil foregående på banens midte. Drengene fra Hornum havde et par optimistiske forsøg, men uden det kom til scoring. Kort før lukketid scorede drengene fra Østermarkskolen endnu en gang.

De tre glade prisvindere. Foto: Stig Hansen
De tre glade prisvindere. Foto: Stig Hansen

En rigtig flot fodboldkamp mellem de to mandskaber var der tale om, og selv om det blev til en overbevisende sejr til Østermarkskolen havde drengene fra Hornum Skole bestemt grund til at være stolte af deres indsats. Som anføreren fra Hornum Skole efterfølgende konstaterede, var de bare kommet op imod et bedre hold.

Hør fra de to anførere her: