Annonce:
Annonce:

TV: 'Nordstjernen' lyser stadig

Tvillinge-show: Christina Pedersen fra Vester Hassing er stadig skarp foran mål

Tvillingerne Maria (tv.) og Christina fra Vester Hassing. Foto: Ib Alstrup
Tvillingerne Maria (tv.) og Christina fra Vester Hassing. Foto: Ib Alstrup
Annonce:

I 2014/2015 tabte de semifinalen til Kroggårdsskolen. Sidste år var Ungdomsskolen Ry endestationen i kvartfinalen. Men nu er Vester Hassing Skoles pigehold på vej igen. Anført af Christina 'Nordstjernen' Pedersen, som nu går i niende og har været med i mange år. Hun er af Ekstra Bladet blevet døbt 'Nordstjernen', fordi hun simpelthen var den nordligst boende af profilerne tilbage kredsfinalerne for et par år siden.

I første kamp her i efteråret blev det til en sejr på 3-0 over Vodskov Skole.

Havde stats på sin side
Statistikken var da også på Vester Hassings side. Ikke mindre end et 8-0-nederlag måtte Vodskov-pigerne indkassere i mødet mellem de to skoler sidste år.

Se kampfakta her

Annonce:

I år blev nederlaget en del mindre, men Vester Hassing vandt stadig sikkert. Vodskov-pigernes indsats var dog virkelig godt, og de kæmpede hele vejen igennem. Lyset fra 'Nordstjernen' og co. var bare for skarpt.

Inden kampstart snakkede vi med Vester Hassings rutinerede træner Christian:

- Vi håber naturligvis på en sejr i dag, men holdet er dog ikke helt så stærkt som sidste års.

TV: Ingen chancer før til allersidst

Styrede kampen
Kampen startede med beskeden overvægt i spillet til pigerne fra Vester Hassing. Meget båret frem af Christinas tvillingsøster Maria. Men også Camilla Næss spillede en stor kamp på midtbanen. Hun sled og slæbte og endte da også helt fortjent med at modtage fidusbamsen for sin fine indsats.

Hos Vodskov-pigerne lagde man især mærke til Cecilie Prior i forsvaret, Maja Rye på midtbanen, energiske Patricia Skovhus og lynhurtige Caroline Larsen. Og så selvfølgelig den dygtige Alberte Kjærsgaard i målet.

TV: Double trouble i anden halvleg

Annonce:

Vester Hassings første mål kom i det 13. minut og var lidt af en perle. Johanne Skovhus sendte et hjørnespark præcist ind til Christina, der steg højt op over Vodskovs forsvar og med et brag af et hovedstød ekspederede bolden i kassen. Flere scoringer blev det ikke til i første halvleg.

'Nordstjernen' scorer et flot mål:


Der var stadigvæk et lille overtag til hjemmeholdet, men ingen yderligere oplagte målchancer.

Vester Hassing i angreb:


I pausen ville Vester Hassing ændre lidt:

- Vi prøver at sætte Christina længere frem og lade hende gå helt tæt på Vodskovs målmand. Det kan måske give os nogle flere muligheder inde i det lille felt.

Planen virkede
Dette oplæg gav resultat efter 42 minutters spil. Det blev dog ikke Christina, men søster Maria, der efter lidt ping-pong i feltet fik sendt kuglen i mål til 2-0. Skønt Vodskov var måske endda bedre med i anden halvleg, udeblev de oplagte målchancer. Og Christina kunne med otte minutter tilbage af kampen lukke opgøret med sin anden scoring til slutresultatet 3-0.

TV: Jonas og Japhet bag sejr

Annonce:

Skønt det ikke blev til sejr, kan pigerne fra Vodskov Skole være særdeles stolte over indsatsen. De sled og slæbte. Det var bare ikke nok.

Vester Hassing Skoles piger fik den vel forventede sejr i første kamp. Nu venter Frejlev Skole næste gang, og så får vi måske et signal om holdets styrke i dette års turnering.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: