TV: 'Nordstjernerne' glimtede

Klar til fjerde runde: Et godt kollektiv fra nord er videre i turneringen

Mikkel Laulund scorer til 3-0 - kampens resultat. (Foto: Leif Mikkelsen)
Mikkel Laulund scorer til 3-0 - kampens resultat. (Foto: Leif Mikkelsen)

Det blev en glimrende drengefodboldkamp mellem Hirtshals Skolecenter og Nordstjerneskolen fra Frederikshavn på Hirtshals' velplejede stadion.

Se kampfakta her

Før kampen udtalte Nordstjerneskolens anfører Jonad Markfoged:

— Vi kender næsten intet til modstanderen. De har en god spiller der spiller, der spiller i AaB, men det har vi også, så kampen virker åben for mig.

Hirtshals-drengene klar til kamp. (Foto: Leif Mikkelsen)
Hirtshals-drengene klar til kamp. (Foto: Leif Mikkelsen)
 

Se også: TV: Storm fra nord

Lynmål!
Der skulle dog kun gå 43 sekunder før bolden lage de sig til rette i Hirtshals-målet. Det var Nordstjernens Anders Ehlers, der scorede til 1-0 inden der overhovedet var gået et minut.

Der blev spillet glimrende fodbold fra begge hold og der var store chancer i begge ender. Midt i halvlegen var det dog igen Nordstjerneskolen, der øgede til 2-0. Denne gang var det Patrick Høeg, der scorede.

2-0 kan nemt hentes
I pausen fik Hirtshals-drengene gode råd og fik blandt andet at vide, at en 2-0-føring var farlig og nemt kunne hentes.

Se også: Stjernerne i Nord

Kampen forsatte i anden halvleg på en glimrende måde med fair spil og en god atmosfære. Første halvdel af halvlegen blev domineret af Hirtshals, som skabte store chancer. Men som der så ofte sker, blev det modstanderen fra Nordstjerneskolen der øgede midt i halvlegen til 3-0. Denne gang var det Mikkel Laulund der nettede.

I resten af kampen blev der stadigvæk spillet godt fodbold med chancer i begge ender, men måske en antydning fra Hirtshals- drengene til sidst:

— Vi kan ikke nå at vende kampen nu.

Og det kunne de heller ikke. De måtte se sig slået af et stærkt Nordstjerne-hold, som er klar til fjerde runde i verdens største skolefodboldturnering. Her skal de møde vinderen af Hjørring Private Realskole og Hørby-Dybvad Skole.

1 af 2 Chance foran Nordstjerneskolens mål. (Foto: Leif Mikkelsen)
2 af 2 Mikkel Laulund scorer til 3-0 - kampens resultat. (Foto: Leif Mikkelsen)