TV: Reduceret nederlag

Fik ikke revanche: Klarede sig meget bedre denne gang

Drengene fra Gistrup Skole sejrede med fire mål over Gudumholm Skole. Foto: Henrik Schou
Drengene fra Gistrup Skole sejrede med fire mål over Gudumholm Skole. Foto: Henrik Schou

I drengekampen mellem Gistrup Skole og Gudumholm Skole skulle et forsmædeligt nederlag til Gudumholm på hele 0-11 revancheres.

Se kampfakta her.

Speedwaykører bankede fem mål ind

Dygtige drenge
Udeholdet startede særdeles koncentreret med anfører Robert Møller og målmand Lars Wagner som de mest iøjnefaldende. Men også de to fløje Thomas Christian og Christian Adamsen viste flere gange fine takter. Især hev Lars flere gode refleksredninger ud af ærmet, når de vævre angribere på hjemmeholdet blev mest nærgående. For der var masser af gode muligheder til hjemmeholdet, men som tæner Niels udtalte:

- Vi mangler vist Fuglsang. Han scorede masser af mål sidste år, hvor vi først måtte bøje os i sjette runde mod Farsø.

For hjemmeholdet havde tydeligvis mange rigtig gode spillere. Den lynhurtige Mick Hommelgaard på højre fløj, Christian Rosenbeck på midtbanen og anfører Mads Hvilsom fra AaBs U16 Liga 1 demonstrerede alle et stort potentiale.

Vild afslutning

Fire gyldne minutter
Men så skete der pludselig noget. Værterne fik indstillet kanonen, og i løbet af bare fire minutter fik de med tre scoringer udbytte af deres anstrengelser. Det første mål var en virkelig perle. Mick spurtede igennem på højre fløj, leverede en sukkerbold til William Dam, der let kunne score med en præcis inderside.

To minutter senere var det Mads, der fuldendte en dribletur med at score fladt. 3-0 blev det efter et indlæg fra venstre. Mick sendte bolden mod mål helt ude ved den ene stolpe. Christian Adamsen var lige ved at redde, men desværre forgæves.

Fem flotte basser

Ikke tilfreds med 3-0
I halvlegspausen var værternes træner alligevel ikke helt tilfreds med deres tre mål.

- I kan altså gøre det bedre, gutter. Nu prøver vi med to mand helt fremme, men først og fremmest, spil nu bolden.

Gæsternes træner Martin udtrykte i pausen lidt betænkelighed:

- I er bagud med 0-3. Bevar nu humøret. Giv ikke op, men hjælp nu i stedet hinanden. 

Den melding gik helt klart rent ind. Der blev kæmpet bravt af alle mand, og en mulig gentagelse af sidste sæsons sviende nederlag blev afværget. En enkelt scoring mere til 4-0 måtte de indkassere. Det var Anthony Bongo, der elegant gled igennem helt ude fra venstre og med en sikker scoring ti minutter før dommerens sidste fløjt stod for slutresultatet.

Det blev altså ikke til en revanche for drengene fra Gudumholm, men fra 11-0 til 4-0, ja så kunne de absolut være deres indsats bekendt.

Til lykke til Gistrup Skole, der nu kan se frem til anden runde.

Hør om Gudumholm Skoles forventninger her.