TV: Scorede og fik rødt kort indenfor få minutter

Uheldig refleks: Efter et flot langskudsmål reagerede hånden før hovedet 

Daniel Duelund scorede et flot langskudsmål, men blev vist ud for at tage bolden med hånden i feltet. Foto: Kurt Nedergaard
Daniel Duelund scorede et flot langskudsmål, men blev vist ud for at tage bolden med hånden i feltet. Foto: Kurt Nedergaard

Spillerne fra Hald Ege klarede selv opvarmningen, anført af Gustav Palmann, der gik forrest og sørgede for, at holdkammeraterne alle var godt varme fra start.

Se kampfakta her.

TV: Vinden gav pote

Gustav Palmann stod for opvarmning for Hald Ege. Foto: Kurt Nedergaard
Gustav Palmann stod for opvarmning for Hald Ege. Foto: Kurt Nedergaard

Udeholdet startede bedst
Holdet startede også bedst. Især Mikkel Maltesen var pågående og havde et par nærgående forsøg. Det var også ham, der indledte målfesten. Mikkel blev spillet fri af Gustav Palmann og scorede sikkert til 1-0.

Hald Ege var toneangivende, der blev vist flot kombinationsspil anført af trioen Gustav Palmann, Mikkel Maltesen og Malthe Poulsen.

Rødkærsbro viste også gode takter, Peter Jensen, der lå alene i front havde et godt langskudsforsøg, som blev reddet. Efter 20 minutters spil tog Daniel Duelund chancen lang udefra, og hans langskud sejlede ind under overliggeren til udligningen 1-1.

Keeper blev afgørende

Rødt kort
Nogle minutter senere fik Hald Ege hjørnespark. Det blev sendt indover til lille Malthe Poulsen, der headede bolden mod mål. Med en refleks tog Rødkærsbros forsvarsspiller Daniel Duelund hånden til hjælp for at redde forsøget på målstregen.

Han fik korrekt det røde kort, og Hald Ege fik straffespark, som Gustav Palmann sikkert omsatte til 1-2. Inden pausen øgede Malthe Poulsen til 1-3.

I pausen sagde Daniel Duelund:

- Det røde kort var helt ok. Det var en refleks, at jeg satte hånden på. Jeg krydser fingre for, at vi vinder kampen, lød det fra ham. Han sagde også, at han blev meget overrasket over at se sit langskud gå i mål.

Hør Daniel fortælle om situationen her:

Fortsatte med overtaget
Hald Ege startede også anden halvleg med et overtag, og hele tiden var Malthe Poulsen på færde med gode driblinger og løb. Han var hele tiden en evig uro for Rødkærsbros forsvar.

Under et Hald Ege pres sparkede Rødkærsbros Markus Sucksdorff bolden væk fra egen mål felt og ramte Peter Jensen, der lå helt fremme, og iskoldt reducerede han til 2-3. Med en mand i undertal blev Rødkærsbro ved med at kæmpe, de havde flere gode muligheder for at udligne. Christoffer Lindgaard havde et godt forsøg som havde fortjent en bedre skæbne.

Fin opbakning til Rødkærsbros spillere fra tilskuerne, der heppede 'Rødkær'. Foto: Kurt Nedergaard
Fin opbakning til Rødkærsbros spillere fra tilskuerne, der heppede 'Rødkær'. Foto: Kurt Nedergaard

Slukkede lyset
Hald Ege slukkede lyset for de godt kæmpende Rødkærsbro spillere i de sidste minutter. Malte Poulsen øgede til 2-4, Oskar Fisker omsatte et straffespark til 2-5 og Nikolaj Nielsen lukkede med et mål kort før tid til 2-6.

Stor ros til Rødkærsbros spillere for at blive ved med at kæmpe. God præstation af Peter Jensen, der kæmpede godt i front, stort løbearbejde Nicolaj Schilling og flot forsvarsspil af Daniel Duelund, der viste stort overblik. Også ros skolens mange elever der blev ved med at heppe på deres helte fra skolen indtil sidste dommerfløjt.

Malthe Poulsen spillede en flot kamp. Foto: Kurt Nedergaard
Malthe Poulsen spillede en flot kamp. Foto: Kurt Nedergaard

God holdindsats af Hald Ege krydret med flot spil at Malthe Poulsen som går i syvende klasse og spiller U14 i Viborg FK.

Malthe sagde efter kampen:

- Det var udfordrende at spille skolefodbold mod større spillere med mere fysik. Det var først, da vi kom foran 4-2, at jeg var sikker på sejren. Indtil da havde spillet bølget frem og tilbage.

Hør sejrssangen fra Hald Ege her: