TV: Sen afgørelse

Spænding: Kampen var på vej i straffe, men blev afgjort få minutter før tid

Frispark efter dommer Kim Overgaards dobbeltpåtale. (Foto: Carl-Johan Christensen)
Frispark efter dommer Kim Overgaards dobbeltpåtale. (Foto: Carl-Johan Christensen)

Der var spænding fra start i anden runde af Ekstra Bladets Skolefodboldturnering, da Hørby-Dybvad Skole og Bagterpskolen tørnede sammen.

Se kampfakta her.

Hørby-Dybvad Skole havde en lille fordel i fysisk styrke. Det kunne dog ikke ses på spillet, for Bagterp-drengene kompenserede fint for det.

I kampens 9. minut var hjemmeholdets Holger Grøntved spillet helt fri, men chancen gik tabt. Blot fire minutter senere var Bagterpskolens Mikkel Undall i helt fri position. Han havde chancen for at bringe gæsterne foran, men han sendte kuglen i sidenettet. Det brændte på i begge ender.

Så blev det Mohammed El-Sayeds tur til en friløber, men desværre for ham, var han løbet ind i hjemmeholdets off-sidefælde.

Hør interview med Mohammed:

Kampens afgørelse faldt sent
Et par minutter inden pausen var dommeren uheldig, da han blev ramt af bolden, så Mohammed El-Sayed slap helt fri. Men hjemmeholdets lynhurtige Jacob Jensen nåede tilbage og fik afværget.

Men kampen fik en afgørelse i ordinær tid, selvom den faldt sent.

Tre minutter før tid modtog Mads Wunderov bolden efter et hjørnespark. Han tog et enkelt træk og hamrede fra en spids vinkel bolden ind via indersiden af stolpen. Bolden snittede lige en forsvarer på vejen, så Morten Vestergaard i Bagterp-målet ikke have chance for at redde den. 1-0 til hjemmeholdet, som også blev kampens resultat.

Se også: Varmt comeback og grimt uheld

Se kampens eneste mål:

Hørby-Dybvad-drengene kunne derfor juble til sidst. De er videre til tredje runde i turneringen. Her skal de møde vinderen af kampen mellem Hjørring Private Realskole og Klokkerholm Skole.

Se også interview med kampens dommer, som er tidligere topdommer, her:

1 af 3 Bagterpskolens Mikkel Undall havde chancen for at bringe gæsterne foran. (Foto: Carl-Johan Christensen)
2 af 3 Pause - siddende "taffel" ved trænerne Jonas Poulsen og Peter Brassøe, Hørby-Dybvad. (Foto: Carl-Johan Christensen)
3 af 3 Frispark efter dommer Kim Overgaards dobbeltpåtale. (Foto: Carl-Johan Christensen)