TV: Sen afgørelse

Søger spændingen: Hjørring Private Realskoles drenge er eksperter i spændende kampe og sene afgørelser

Trængsel foran Sæbygårdsskolens mål. (Foto: Leif Mikkelsen)
Trængsel foran Sæbygårdsskolens mål. (Foto: Leif Mikkelsen)

I fjerde runde udlignede Hjørring Private Realskole Nordstjerneskolens føring kun 1½ minut før tid og vandt efter straffespark.

Se også: TV: Keeperen udlignede og sikrede sejren

Dagens kamp på Hjørrings kunststofbane skulle helt hen til der manglede seks minutter, før det lykkedes Hjørring-holdet at komme foran 1-0. To minutter før tid blev sejren sikret, da holdet scorede igen til slutresultatet 2-0 over Sæbygårdskolen.

— Jeg forventer en god kamp med mange dueller. Vi kender nogle af dem fra den hjemlige turnering, så vi ved hvad de kommer med, hvad de har og hvad de kan, lød det fra Hjørring-anfører Nicolai Brix inden kampen.

Se også: TV: Massiv support gav pote

Hos Sæbygårdsskolen var hårdt arbejde en vigtig del af game-planen.

— Jeg forventer at vi gør det bedste vi kan. Jeg forventer også, at vi arbejder hårdt, for det er det, der skal til, sagde Daniel Albeck.

Se kampfakta her

Fine rammer og mange tilskuere så en glimrende drengekamp. Der var jævnbyrdighed, men det var nok Hjørring, der havde de fleste farlige angreb i første halvleg.

Holdet manglede en af deres bedste spillere, Thomas Kristiansen, som var skadet. Holdet består af flere spillere fra Hjørring Idrætsforening, samt to spillere, der dagligt spiller i Jammerbugt.

På Sæbygårdskolen er der flere spillere, som ikke spiller i klub.

Se også: Marginalernes kamp
Se også: TV: Vekslende affære

Bæk holdt Hjørring fra scoring
De første minutter af anden halvleg var Hjørring kun 10 spillere, da William Jensen havde fået gult kort mod slutningen af første halvleg.


Anden halvleg var meget livlig med mange angreb fra begge sider. Der var en kæmpechance til Sæbygårdskolen ved Magnus Arvidsson. Der var mest spil til Hjørring, men en glimrende Sæby-keeper i Mathias Bæk, holdt Hjørring-holdet fra scoring i 54 minutter.
Redning. (Foto: Leif Mikkelsen)
Redning. (Foto: Leif Mikkelsen)

Omgivelserne var ved at forberede sig på en afgørelse på straffespark, da Hjørring bragte sig foran ved Nicolai Brix. Ikke nok med det, men to minutter før tid scorede Anton Hundevadt til resultatet 2-0.

Hør også hvad Hjørring-anfører, Nicolai Brix, havde at sige efter kampen:


En sjældenhed var også, at kampens dommer, Per Christensen, dømte sin Ekstra Bladet Skolefodboldkamp nummer 275. Han fik store klapsalver efter kampen.
De to holds anførere og kampens dommer. (Foto: Leif Mikkelsen)
De to holds anførere og kampens dommer. (Foto: Leif Mikkelsen)