Annonce:
Annonce:

TV: Sikker fra pletten

Koldblodighed: Var skarpest på straffe

Det blev et tæt opgør, hvor vinderen måtte findes fra pletten. Foto: Ib Alstrup
Det blev et tæt opgør, hvor vinderen måtte findes fra pletten. Foto: Ib Alstrup
Annonce:

Efter 2-2 i ordinær tid var skytterne fra udeholdet usvigelige sikre i straffesparkskonkurrencen.

Der var lagt op til en rigtig god og spændende kamp på det kølige men solbeskinnede Biersted Stadion. 

Forventningerne var affødt af de to mandskabers sikre sejre i deres første kamp i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. 4-0 til Biersted og hele 13-0 til Gl. Hasseris Skole.

Vi skulle således se to målmænd, Laura Knudsen fra hjemmeholdet og Andrea Pedersen fra udeholdet, der begge havde holdt buret rent i første kamp. Derudover skulle vi se to dygtige målskytter. Isabella Weinreich scorede nemlig samtlige fire Biersted-mål og Nicoline Kristensen hele syv mål for Gl. Hasseris i 13-0-sejren.

Se kampfakta her.

Massakre i målfest

Annonce:

Lige kamp
Og vi skulle få alle forventninger indfriet. Fra første fløjt bølgede spillet frem og tilbage med masser af godt spil. Begge mandskaber var offensivt indstillet, og der blev skabt flere gode målchancer. Men målene lod vente på sig. Først og fremmest fordi de to målmænd viste stor klasse og bare tog det, der kom.

Midt i halvlegen viste Nicoline fra Gl. Hasseris dog den målfarlighed, vi var stillet i udsigt. Hun driblede sig fri på højre fløj og placerede bolden sikkert i målet uden for Lauras rækkevidde. Den anden måltyv, Isabella fra Biersted, ville dog også lige vise, hvad hun kunne. Efter faktisk nøjagtig samme opskrift udlignede hun til 1-1 kun tre minutter senere.

Der blev lagt mange kræfter og en masse fysik i opgøret.

- Vi har bevidst satset på 9. klasses piger til dette opgør, fordi vi forventede at møde et fysisk stærkt mandskab, sagde gæsternes træner Mikkel.

Og føringen til 1-0 gav da også anledning til optimisme hos udeholdets træner. Syv af pigerne spiller sammen på U16 Liga 1 og resten på andetholdet i Aalborg KFUM, så det er et virkelig godt sammentømret hold.

TV: Mødte overmagten

Annonce:

Optimisme at spore
Hos Biersted var det også de optimistiske toner, der kom fra de to trænere, Mads Fuglsang og Peter Bro. Især da Katrine Klessen i første halvlegs næstsidste minut elegant driblede uden om målmand Andrea og dermed kunne sende hjemmeholdet til pause med en føring på 2-1.

- Gå ud og fortsæt det spil I kan, I fører 2-1, det ser rigtig godt ud. Bliv ved med det piger, så kører I den hjem, lød det fra hjemmeholdets lejr.

Anden halvleg begyndte med fortsat flot spil og mange hele eller halve chancer i begge ender af banen. Men ret hurtigt fik Gl. Hasseris med deres fysik skabt sig et lille overtag og satte sig mere og mere på opgøret. Og efter kun fem minutter af halvlegen kunne Nicoline score sit og holdets andet mål til udligning 2-2. Et brag af et langskud nærmest klinede sig ind i målhjørnet uden chance for Laura i hjemmeholdets mål. Lige efter havde Isabella et godt forsøg, men desværre endte bolden i sidenettet. 

Annonce:

Hjemmeholdet var efterhånden presset noget tilbage, men flot målmandsspil og et særdeles solidt forsvar med Camilla Munch i spidsen red stormen af. Dog kunne man i nærmest allersidste sekund have mistet muligheden for en straffespark-afgørelse. Et drøn fra midtbanespiller Sofia Korup ramte trekantsammenføjningen og gik i spil igen.

TV: Fik håneretten

Afgjort fra pletten
Så skulle vi i gang med sparkene fra pletten. Biersted lagde ud med at score, men ved stillingen 2-3 efter tre spark til hvert hold havde Biersted igen en misser. Nu kunne Gl. Hasseris så afgøre kampen ved at score på deres fjerde spark, og det gjorde de sikkert, så konkurrencen altså endte 4-2. Dermed tog Gl. Hasseris den samlede sejr med 6-4 efter et spændende opgør.

Synd at så godt et hold som Biersted efter en flot indsats hermed må forlade turneringen. men fodbold kan være ondt. Pigerne fra Gl. Hasseris kan til gengæld nu gøre sig klar til at møde vinderen af Aabybro Skole mod Fjerritslev Skole.

Buldrede videre

Hør hvad de to dygtige målmand Laura og Andrea sagde efter opgøret:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: