TV: Skarphed til forskel

Sad på kampen: Det gælder om at få bolden over stregen

Gudumholm-pigerne sad på kampen, men fik aldrig scoret. Foto: Ib Alstrup
Gudumholm-pigerne sad på kampen, men fik aldrig scoret. Foto: Ib Alstrup

En lidt mærkelig kamp. Det er dog set tidligere, at det nødvendigvis ikke er holdet med mest, og vel endda også bedst spil, der står som sejrherrer efter en fodboldkamp. Gistrup Skole tog imod Gudumholm Skole.

Se kampfakta her.

TV: Wagner viftede væk

Væltede sig i angreb
Angreb efter angreb og flere oplagte scoringstilbud, men lige den sidste mål-fod manglede hver gang pigerne fra Gudumholm sværmede omkring Amalie i Gistrup-målet. Det skal dog siges som undskyldning for især angriberen Emilie hos Gudumholm, at hun stod over for banens bedste spiller, Lærke Kristensen. Som sidste skanse havde Lærke det store overblik, var fysisk stærk og havde desuden hurtigheden til hver gang at løbe flere Gudumholm-friløbere op.

Se et af de mange angreb, der løb ud i sandet her:

Vi snakkede med Gistrups to trænere, Pia og Susanne, inden kampen:

- Pigerne kom ganske vist til tredje runde sidste år, men kun et par stykker er med igen i år. Desuden har vi hele otte spillere med fra 7. klasse og kun to-tre stykker fra 8. og 9. Vi har kun trænet et par gange, så vi er simpelthen usikre på, hvor vi lige står.

Både Gudumholms Emilie Hovgaard og hurtige Julie Bøgh Nielsen havde gode muligheder i første halvleg - men altså uden resultat. Så det blev ved det mål til 1-0 til hjemmeholdet, som Amalie Manstrup scorede efter ca. syv minutter - en høj bold, der mest lignede et indlæg, snød simpelthen Marie Thomsen i Gudumholms mål.

TV: Røg en tur i Mulden

Skarpheden skulle findes frem
I pausen havde Gudumholms træner, Henrik, dette oplæg til sine spillere.

- I har mest spil, find nu skarpheden og kræfterne, I gør det jo ellers godt! Vi prøver at sætte Julie helt frem og så Emilie lige bagved. Og pas så på den eneste hurtige Gistrup-angriber.

Men anden halvleg forløb faktisk nøjagtig efter samme recept som første. Gudumholmpigerne spillede virkelig pænt ude på banen, men målene udeblev. Så da Martha Simonsen med et fladt skud efter 11 minutters spil kunne bringe hjemmeholdet i front med 2-0, følte man det, som om kampen dermed blev lukket. Det viste sig altså således også at holde stik.

Ros til begge mandskaber for en helt igennem fair kamp, der ligeledes blev afviklet i en rigtig god atmosfære.

Vi må desværre tage afsked med sympatiske Gudumholm, mens Gistrup-pigerne kan se frem til at møde vinderen af Frejlev-V.Mariendal i næste runde.