Annonce:
Annonce:

TV: Sled modstanderen op

Overmatchet: Værterne kunne ikke hamle op med gæsternes fysik

Der var masser af aktivitet i værternes felt. Foto: Ib Alstrup
Der var masser af aktivitet i værternes felt. Foto: Ib Alstrup
Annonce:

Drengene fra Sulsted Skole kunne ikke matche fysikken hos Biersted Skole, da de to skoler mødte hinanden i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Der var på forhånd pænt store forventninger til onsdagens kamp på den flotte bane på Sulsted Stadion.

Se kampfakta her.

TV: Kronen på værket

Manglede fysikken
Begge mandskaber kom nemlig med pæne sejre fra deres første kamp. Sulsted Skole vandt med 4-0 og Biersted Skole vandt med 6-1.

Fra første spark lignede det en jævnbyrdig kamp med masser af fysik og gode aktioner fra begge mandskaber.

Fra udeholdets lejr lød det da også lidt betænkeligt fra trænerne:

- De sværmer lidt rigeligt omkring vores mål.

Annonce:

Det blev dog alligevel gæsterne, der først kunne juble over en scoring. Og sikke et mål. Den bomstærke midtbaneprofil Mikkel Blirup bankede et frispark fra omkring 20 meter direkte ind i det fjerneste målhjørne bag en sagesløs Malthe Hegelund i målet.

Sulsted Skole var dog stadig rigtig godt med i kampen. De sled og slæbte, men som kampen skred frem, blev det mere og mere tydeligt, at de manglede en lille smule, da de ikke kunne matche fysikken hos deres modstander. De blev simpelthen slidt op af udeholdets agressive spillestil.

Værterne fik aldrig fred, og de blev altid presset af modstanderne. De undgik dog yderligere scoringer mod sig indtil slutningen af første halvleg. Det var Oliver Arenshøj, der ude fra venstre kæmpede sig igennem flere forsvarere og endte med at sende kuglen i nettet til 2-0.

Se målet til 1-0 her:


TV: Weinreich viste vejen

Pausesnak
- Vi må konstatere, at vi er underlegne på fysikken. Men I er stadig rigtig godt med. Hæng ikke med hovedet - et enkelt mål så bliver Biersted nervøse. Deres forsvar er nemlig til at tale med, lød det fra Jesper og Michael til værterne i pausen.

Annonce:

Mange havde troet, at der måske skulle komme nogle gode afslutninger fra Payam Sohrabi fra hjemmeholdet, der scorede alle fire mål i deres første kamp. Men der var ikke rigtig noget, der lykkedes for ham i denne kamp.

- Det er bare ikke min dag, de pakker mig fuldstændigt ind, lød det ærlige svar fra Payam.

Payam fik desværre ikke gang i målscoringen. Foto: Ib Alstrup
Payam fik desværre ikke gang i målscoringen. Foto: Ib Alstrup

Så sig ikke tilbage

Sad på kampen
Som anden halvleg skred frem trådte forskellen på de to hold mere og mere frem. Biersted Skole virkede som et godt sammentømret hold uden svage punkter. De har spillet sammen i flere år og blev med deres klubhold jyske mestre i deres række sidste år og har netop vundet en stor turnering i Ikast.

Modsat havde Sulsted Skole kun havde to spillere fra 9. klasse med, så det forklarede også problemet med fysikken.

Tidligt i anden halvleg kom det da også fra den spinkle, men dygtige Malthe Hegelund fra hjemmeholdets mål:

- Den her bliver svær at vende.

Annonce:

Der skulle da også kun gå fem minutter af halvlegen, før Mikkel Blirup med sin enorme fysik gjorde det til 3-0. Han vandt en reel hovedstødsduel mod målmand Malthe og placerede sikkert bolden i netmaskerne.

Nu sad Biersted Skole helt på kampen, men virkede tilfredse med 3-0. Og bagud blev der lukket helt af godt dirigeret af den elegante midterforsvarer og anfører Mads Kronborg.

Det blev til en sejr til Biersted Skole, der nu kan se frem til mødet med vinderen af Aabybro Skole mod Fjerritslev Skole.

Hør Mikkel Blirup og Payam Sohrabi efter kampen her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: