TV: Søstrene Eskerod lynede løs

Double trouble: Sulsted havde to stjerner med mod Hedegårdsskolen

Emma fra Sulsted med sin fidus. Foto: Kristoffer Loft
Emma fra Sulsted med sin fidus. Foto: Kristoffer Loft

Eller faktisk et helt hold fuld af stjerner, men især to var fantastiske. Så det blev en travl dag for Laura Jensen i Hedegårdskolens mål, da de havde besøg af Eskerod-søskende og resten af Sulsted Skole.

Sammenspillet hold
Før kampen fik vi følgende kommentar fra anfører Thea Dencker fra Sulsted Sjkole

- Jeg forventer, vi spiller godt sammen som hold. Det er jeg overbevist om vil give en sejr.

Se kampfakta her

Det fik Thea helt ret i. Sulsted viste fra start af, at de var det stærkeste hold på banen. Især Emma Eskerod på højrekanten havde Hedegård-pigerne svært ved at dæmme op for. Allerede efter to minutter brød hun igennem første gang og slog et indlæg, der sjuttede på det våde græs og gjorde det svært for forsvaret at få clearet.

De to hold hilser på. Foto: Kristoffer Loft
De to hold hilser på. Foto: Kristoffer Loft

Fik hurtigt vendt kampen

Kort efter var det igen Sulsted, som var tæt på. En dybdebold førte til en afslutning lige forbi mål. Hedegårdsskolen havde svært ved at få koordineret linjen i forsvaret. Det gav flere muligheder for at løbe dybt for Sulsteds angribere, som så også havde svært ved at blive ude af offsiden.

Gode på fløjene
Kort efter var det Frederikke Dahl, som fik moslet sig gennem flere Sulsted-spillere i højre siden. Flot løb, men det det førte dog ikke til noget. Det var en af få gange, vi så Hedegårdskolen i offensiven. For det meste stod der Sulsted på det hele, og med otte minutter spillet var det igen Emma, som brød igennem i højresiden og tvang Laura i Hedegård-målet til sin første af rigtig mange flotte redninger

Laura er til daglig i betragtning til U15-landsholdssamlinger, hvilket man godt forstår efter hendes fremragende præstation.

TV: Spændingen udeblev

På det efterfølgende hjørnespark slog Thea bolden ind omkring det lille felt. Her burde en helt fri Sulsted-spiller have headet dem i front, men i stedet fortsatte bolden lidt overraskende videre over på en Hedegård-spiller, som ikke kunne nå at reagere, hvilket resulterede i et selvmål.

Et flot lob
Kort efter kom der endnu en friløber, som Natasha Holmby lagde henover Laura til 2-0. Der efter var det igen Emma, som var tæt på, da hun blev spillet helt fri i bagerste område. Kun en flot redning af Laura holdte Hedegård inde i kampen. Sulsted var endnu engang tæt på at lukke kampen, da Emma to minutter senere driblede helt til baglinjen, hvor hun lagde den fladt ind over. Sulsted-angriberen kunne dog lige nøjagtig ikke komme frem til bolden.

TV: Ærlig træner: Vi er overmatchet

Mille Dahl på venstrekanten ville også være med. Hun blev to gange spillet fri i venstresiden og fremtvang endnu to flotte redninger af Laura.

Se Lauras flotte redning:


Frederikke i Hedegård-offensiven viste igen lidt figthervilje, da hun tilkæmpede sig et frispark tæt på modstanderens felt. Desværre udnyttede de ikke chancen, da bolden blev sparket over mål. Natasha i Sulsted-angrebet fik afsluttet på stolpen, inden endnu et frispark blev sendt over mål lige inden pausen.

Se Natashas stolpeskud:


I pausen fik vi følgende kommentar fra Laura i Hedegårds mål:

- Vi skal tro på os selv, hvilket vi gør. Og så må vi ind og skubbe lidt igen.

Stadig god i anden halvleg
Emma, som havde været første halvlegs store oplevelse, fortsatte anden halvleg, hvor hun slap i første. Først erobrede hun selv bolden og afsluttede lige på målmanden. Kort efter ramte hun stolpen på et skud, men få scoret kunne hun indtil videre ikke. Det kunne hendes lillesøster Frida derimod, da hun blev spillet til en friløber ude fra højresiden. Her tippede hun bolden henover Laura, som kom stormende ud af målet, og gjorde det til 3-0.

TV: Kaptajn stilleleg

Med et kvarter igen var det Thea fra Sulsted, som afsluttede på overliggeren. Hun var selv først over returen og fik sendt bolden afsted, mod hvad der lignede et sikkert mål. Men på mirakuløsvis fik Laura rejst sig og kastet sig modsat og fik det yderste af neglene på. Desværre for Laura fik Sulsted scoret på det efterfølgende hjørnespark. Bolden blev i første omgang clearet, men Astrid Sachse stod klar til at samle op. Her bragede hun bolden mod mål fra 30-35 meter, hvor den gik ind via overliggeren. Fantastisk scoring!

Se Sulsted i angreb:


Mange flotte mål
Kort efter var det Violaine Karlsen, som med en flot afslutning fra kanten af feltet lagde den ind over Laura i målet. Med syv minutter igen lykkedes det endelig for Sulteds bedste spiller Emma at få scoret, da hun fik en friløber og sparkede den sikkert ind i siden af målet til 6-0. Desværre måtte kampens anden helt store oplevelse, Hedegård-målmand Laura, udgå med en skade med få minutter tilbage. Dette udnyttede Sulsted til at sætte trumf på de sidste tre minutter.

Lillesøster Frida ville ikke lade Emma stjæle hele rampelyset, da hun, af netop Emma, blev spillet fri foran mål og scorede sit andet mål og gjorde det til 7-0. Kort efter blev bolden endnu engang spillet indover, og hårdt presset endte det med endnu et selvmål. Emma lukkede og slukkede det hele med en scoring til 9-0.