TV: Spirevippen tændte håbet

Hårdt arbejde: Anders Studsgaard leverede en stor indsats på toppen

Anders Studsgaard var i konstant bevægelse i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Anders Studsgaard var i konstant bevægelse i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou

Det var en glad Anders Studsgaard, vi fangede efter kredsfinalen imellem Nibe Skole og Gug Skole. Hjemmeholdet fra Nibe var ellers helt nede i sækken og bagud 0-3, men det lykkedes holdet at vinde kampen med 4-3 efter en stærk præstation i anden halvleg.

- Det var helt vildt! Vi er bare så stolte. Efter første halvleg var vi jo helt nede i sækken, bagud med 0-3.

- Jeg tror, at den måde vores træner, Jari Nielsen, coachede os på i halvlegspausen var medvirkende til, at vi fik skuden vendt.

- I kan sagtens være med, fokuser på stillingen 0-0, når vi starter på anden halvleg. Det er en kredsfinale, gutter. Op med humøret, gå ud og nyd det. Vis nu, hvad I kan, så kan 0-3 sagtens vendes, lød det fra træneren i pausen.

- Det var i hvert fald stærkt medvirkende til, at vi for alvor hankede op i os selv. Han fortalte os, at han troede på os, gav os simpelthen selvtilliden tilbage.

- Og som sagt så gjort, vi gav den alle mand en ordentlig skalle, understreger Anders.

Se kampfakta her.

TV: Her får Nibe guld om halsen

Arbejdede benhårdt
Anders leverede en stor indsats i kampen. Han arbejdede konstant som en spirrevip. Det var også Anders, der fik banket lidt tro ind i holdet, da han reducerede til 1-3.

- Jeg er selvfølgelig specielt tilfreds med, at jeg selv med målet til 1-3 for alvor gav os håbet tilbage, forklarer han.

- Jeg har faktisk mest spillet helt tilbage som back, men nu er det altså som venstre kant, jeg bliver benyttet, og det er jeg meget tilfreds med.

- Det er også den plads, jeg spiller på Jetsmarks U16-Ligahold, hvor jeg altså er med, selvom jeg kun lige er fyldt 15 år, er en af de yngste og kun går i 8. klasse.

Anders (med bolden) var vigtig i holdets comeback. Foto: Henrik Schou
Anders (med bolden) var vigtig i holdets comeback. Foto: Henrik Schou

TV: Nibe Skole klar til kvartfinalen

Kvarfinalen venter
Det lykkedes jo for mandskabet at hive sejren i land i kredsfinalen. Det betyder, at der venter en kvartfinale på drengene efter den lange vinter.

- Nu går vi hele vejen, var svaret på vores spørgsmål om mulighederne, når forårets kvartfinaler skydes i gang.

- Jeg skal træne tre gange om ugen i hele vinterpausen. Og så bygger jeg på min fysik i fitness, for jeg er som regel en af de mindste.

- Nu vil vi nyde sejren, og så har jeg hørt, at den vistnok står på pizza oppe i skolen.

Hør fra Anders her:

Sådan gik finalerne i Vejle