TV: To lynmål bag sejr

Hård modstand: Drengene fra Frejlev kæmpede sig videre i drama

Trængsel foran mål. Foto: Ib Alstrup
Trængsel foran mål. Foto: Ib Alstrup

Nu begynder det at spidse til i årets turnering. Nu må selv rigtig gode hold forlade turneringen. Det var tilfældet i Frejlev. Tornhøjskolen mødte op med to komfortable sejre, og Frejlev Skole havde også vist masser af god kvalitet i deres første to kampe.

Spillerne glædede sig:


Maries hattrick i målshow

Se kampfakta her

Stærke hold
Frejlev-drengene er klar til næste runde med en 3-1-sejr. I det meste af opgøret havde hjemmeholdet en lille overvægt i spillet. Selvtilliden blev grundlagt med to scoringer straks i kampen. Efter blot halvandet minut kunne Mads Olsen helt fri placere bolden udenfor målvogter Abdulrahman Mahmoud Al Housins rækkevidde.

TV: Lige duel måtte ud i straffe

Og tre minutter senere var det altid målfarlige Kristian Stubberup, der gentog kunststykket. Det så faktisk lidt for let ud - Tornhøjskolen skulle tilsyneladende lige vækkes.

Hør interview med Kristian:


Rødt kort blev afgørende

Blev vækket
Men med to hurtige scoringer imod sig kom der pludselig gang i mandskabet. I det næste kvarters tid viste de noget af det spil, der så fornemt havde bragt dem til tredje runde. Både Abdulahi Abdi Jama og Victor Lynggaard tilspillede sig flere gode muligheder efter flotte dribleture. Men i forhold til i alt 13 scoringer i de to første opgør var målfarligheden ikke på plads i kampen.

Nervøsiteten var berettiget

Da målene udeblev, mistede Tornhøjskolen måske lidt af troen på succes, for hjemmeholdet tilkæmpede sig langsomt overtaget igen. Midt i første halvleg måtte målmand Abdulrahman efter et tilfældigt sammenstød lade sig udskifte med Ahmedkher Said Hassan Abdulle.

- Jeg har ikke sådan rigtigt prøvet at stå i mål tidligere, men jeg må gøre mit bedste. Jeg har tillid til mit forsvar, forklarede Ahmedkher.

- De gør det trods de to scoringer godt. Især Ahmed Hamzad Belal er stærk i dag.

Stor dag: Fødselsdag, fidusbamse og mål

Roser i pausen
Altså 2-0 ved pausen til Frejlev. Træner Kevin fra Tornhøjskolen roste i pausen sit mandskab:

- I gør det fint, drenge. Det er bare to foræringer, der giver dem deres to mål. Gå ud og kæmp videre. Tackl igennem, så kan I sagtens vende kampen.

Tornhøjs pausesnak:


Vi fik ligeledes en kommentar fra Frejlev-målmand Mathias Rinder:

- Det skal nok gå. Jeg er helt tryg ved mit forsvar. I dag synes jeg, at det er anfører og midterstopper Sebastian Holt, der gør det virkelig fint. Men vi skal passe på deres normalt målfarlige Victor Lynggard.

TV: Første mål blev afgørende

- Hvis han kommer i gang, kan vi sagtens få det svært.

Fantastisk langskud
Da Frederik Juul kort ind i anden halvleg med et flot skud øgede til 3-0, lignede det en afgørelse på kampen.

Se målet her:


Men Tornhøjskolens Abdullahi Jibril Adan Kediye formåede alligevel 10 minutter før tid at genskabe spænding om resultatet. Det blev dog ikke til yderligere mål i kampen. Hjemmeholdet havde dog chancen, da de kort før slutfløjtet fik tilkendt et straffespark dømt for hands. Men Ahmedkher i Tornhøj-målet reddede flot Frederik Juuls udmærkede skud.

TV: Maja sørgede for straffe

Se det her:


Slut for denne gang for Tornhøj-drengene, men der er så mange kvaliteter i holdet, at de med optimisme kan se frem til næste års turnering.

Frejlev-drengene er klar til næste runde mod Gug Skole. De leverede en solid indsats.

TV: Dribleture og langskud var opskriften