TV: Vandballet i sikker sejr

Våde bane: Der var i den grad grundlag for glidende tacklinger

Banen var fuld af vandpytter. Foto: Kurt Nedergaard
Banen var fuld af vandpytter. Foto: Kurt Nedergaard

Da udeholdet Karup Skole manglede en til at tage sig af drengene, valgte lærer Malene Kjærside at støtte drengene og tage sig af holdet. Malene sagde:

- Jeg har ikke forstand på fodbold, men har med håndbold at gøre. Jeg synes, drengene skal have den sociale oplevelse at være sammen uden for klasselokalerne. Det skaber sammenhold, husker jeg fra min egen skoletid.

Se kampfakta her.

Malene styrede drengene. Foto: Kurt Nedergaard
Malene styrede drengene. Foto: Kurt Nedergaard

TV: Snuppede smal sejr

Skyd udefra!
Hos hjemmeholdet Mejrup Skole har lærer Akmed forstand på fodbold. Han har haft hold med i mange år, først Skave og de senere år Mejrup. Da regnen stod ned i stænger, bad Akmed inden kampen sine spillere om at skyde udefra på den meget regntunge bane, hvor der flere steder stod blankt vand.

- Det giver farlige situationer foran mål, lød det fra ham.

Udeholdet kom godt fra start og havde overvægt i spillet. Christoffer Feiring havde et godt forsøg, som hjemmeholdets målmand Robert Poulsgaard flot fik reddet.

TV: Tidligere finalister godt fra land

Så kom føringen
Hjemmeholdets Jeppe Linde havde mulighed for at bringe hjemmeholdet foran på en kontrachance. Udeholdets Christoffer var meget hurtig og løbestærk, og han spurtede flere gange fra modstanderne og sørgede hele tiden for uro i hjemmeholdets forsvar.

Han havde mange dueller sammen med hjemmeholdets Adrian, der hele tiden var tæt på ham og fik ham stoppet, inden han kom til afslutninger. Fem minutter før tid sendte udeholdets dygtige venstre kant Mathias Andersen et indlæg ind fra venstre side til Christoffer Feiring, og i to forsøg lykkedes det ham at bringe udeholdet foran 1-0.

I pausen sagde hjemmeholdets lærer Akmed til sine spillere:

- De er ikke bedre end os, bliv ved med at tro på det.

Hør pausesnakken her:

Slog pludselig fra sig

Flyvende spiller
I starten af anden halvleg fik en spiller hjemmeholdet et gul kort for at komme for sent i en takling på den våde bane. Udeholdet kom foran 2-0 på kampens flotteste mål. Simon Rosendal sendte et følt frispark ind i feltet til en vandret flyvende Mikkel Villers, der med hovedet sendte bolden i mål til stor glæde for udeholdet.

Udeholdet kom også foran 3-0, da Marcus Bach fandt Simon Rosendal, der sparkede bold i nettet. Hjemmeholdet blev endnu gang ramt af en advarsel, da en spiller kom for sent, så det var op ad bakke for holdet.

Hjemmeholdets Adrian havde også mange dueller mod udeholdets Christoffer i anden halvleg. På et af dem kom han for sent ned i tackling i en stor vandpyt i feltet, og kampen dygtige og myndige dommer Kent Hartmann dømte korrekt straffespark.

Christoffer Feiring scorede sikkert uden chance for målmand Robert Poulsgaard. Minuttet efter havde hjemmeholdet chancen for at pynte på resultatet, da dommeren dømte straffespark. Men gæsternes målmand Jakob Rosendal reddede flot forsøget fra 11 meterpletten, og kampen endte med en fortjent sejr på 4-0 til Karup.

Christoffer Feiring var kampens store oplevlese. Foto: Kurt Nedergaard
Christoffer Feiring var kampens store oplevlese. Foto: Kurt Nedergaard

TV: Tog magten

Giver sammenhold
Det blev kun til den ene kamp for Mejrup i år, så skolen må sætte lid til pigerne, der stadig er med. Men sikkert at Mejrup og Akmed er klar med et drengehold igen næste år.

Hos hjemmeholdet var det en stor kamp af anfører Adrian, som fik bamsen og målmand Robert Poulsgaard, der stod en flot kamp mellem stængerne og var fair over for modstanderne og medspillerne. Derfor fik han fairplayhåndklædet.

Karup har et godt hold. Helt i front var Christoffer hele tiden farlig og lurende på chancen, Mathias Andersen og Simon Rosendal var også gode i det offensive, og i forsvaret spillede Lucas Jensen og Aske Johansen sikkert.

Efter kampen fik vi en kommentar fra Karups Christoffer Feiring:

- Vi havde meget af spillet, det var fortjent, at vi vandt. Om at spille skolefodbold sagde han:

- Jeg elsker det, det giver sammenhold. Det er noget andet end at spille med skolekammerater i frikvarteret i skolegården. Han spiller ikke i klub med nogen fra Karupholdet, da han spiller i Viborg FF på deres U17 hold som højre back.

Hør fra Christoffer her: