Annonce:
Annonce:

TV: Videre efter hed sejr

Knivskarp: Enmandshær sørgede for sejr

Andreas Hedegaard leverede en flot præstation i dagens kamp. Foto: Kurt Nedergaard
Andreas Hedegaard leverede en flot præstation i dagens kamp. Foto: Kurt Nedergaard
Annonce:

Gæsterne fra Resen Skole Skive vandt en fortjent sejr på 1-4 over hjemmeholdet Mejrup Skole. Se kampfakta her.

På pletten
Andreas Hedegaard viste hurtigt sin farlighed. Der var nemlig kun spillet et minut og 48 sekunder, da udeholdets han udnyttede en tilbagelægning, der havde for lidt fart på, og løb imellem og scorede sikkert til 0-1.

Få minutter senere var han tæt på at øge udeholdets føring, men hjemmeholdets målmand Rasmus Bonde fik afværget forsøget.

Simon Kirkegaard fra hjemmeholdet havde et forsøg efter en omstilling, som gik uden om kassen, Simon havde også en god chance da Niels Stoffer fandt ham med en flot aflevering, men bolden ville ikke i kassen. I stedet var det igen gæsternes Andreas Hedegaard, der var på færde, da værternes forsvar ikke fik sparket bolden væk. Det udnyttede han straks og bragte udeholdet foran 0-2.

Tæt opdækning af Andreas Hedegaard. Foto: Kurt Nedergaard
Tæt opdækning af Andreas Hedegaard. Foto: Kurt Nedergaard

Slog turboen til

Annonce:

Reducering
Sidst i halvlegen begik én af udeholdets spillere straffespark mod Nicolai Sørensen, der faldt så uheldig, at han blev skadet og måtte ud på bænken resten af kampen. På det korrekt dømte straffespark af scorede hjemmeholdets Adrian Peit sikkert til 1-2.

I pausen snakkede hjemmeholdet om, at de skulle forsøge at dække bedre op for Andreas Hedegaard, der var her, der og alle vegne i første halvleg.

TV: Byggede bro til anden runde

Atter på spil
Efter ti minutter var Andreas Hedegaard atter på spil, og endnu en gang udnyttede han usikkerheden i hjemmeholdets forsvar. Han fik nemlig presset bolden videre til Mikkel Rahn, som øgede udeholdets føring. Mikkel Rahn havde også et godt forsøg efter en et-to-kombination med Lukas Bechmann, men Lukas Larsen, der vogtede hjemmeholdets mål i anden halvleg, klarede på fornemt vis forsøget.

Selvom værterne var forberedt på, at de ikke skulle give Andreas noget som helst plads, fik de alligevel ikke fart nok på en tilbagelægning, og som en panter var Andreas straks over bolden og øgede til slutresultatet 1-4.

Hattrick cementerede sejr

Mere kampgejst

Annonce:

Efter kampen sagde hjemmeholdets anfører Adrian Peit følgende:

- Det var en blandet fornøjelse  De ligger godt ud og kommer foran 2-0 på vores fejl. Vi får mere af spillet, og efter at vi har udnyttet straffesparket, får vi mere kampgejst og tror på det igen. Vi kom mere med i kampen uden at få scoret.

Dagens mand i skysovs, Andreas Hedegaard, udtalte følgende efter opgøret:

- Det var en lige kamp, men det var fortjent, at vi vandt, sagde og fortalte samtidig om sine scoringer:

- Jeg udnyttede jo bare deres forsvarsfejl.

Hør Andreas Hedegaard fortælle om sejren:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: