Tvillinger viste gode takter

Stærk duo: Tvillingepar gik forrest, men det var ikke nok

Christoffer og Nicolaj Poulsen dirigerede tropperne. (Foto: Flemming Petersen)
Christoffer og Nicolaj Poulsen dirigerede tropperne. (Foto: Flemming Petersen)

En tæt morgentåge lagde sig over Mou, så det var svært at se noget. Stod man på midten af banen, kunne man ikke se målene i hver sin ende. Men spillerne ville i gang, da de senere havde andre gøremål.

Se kampfakta her.

Startede helt lige
Det første kvarter var der derfor mange hårde nærkampe om at få overtaget, men da først tågen efter et kvarter lettede, kom der også gang i det gode spil.

Mou startede bedst og Christoffer Poulsen havde et par gode forsøg, men Gistrups målmand Rasmus Bengtson havde et par fantastiske redninger. På et flot oplæg fra Christoffer, bragte Jesper Christensen Mou foran, men Gistrup svarede ret hurtigt igen, da Niklas Kaaberbøl nettede. Men en virkelig super første halvleg af begge hold.

I anden halvleg foregik det første kvarter mest på midten. Der blev ikke skabt chancer, men så løb Mou ind i to 10 minutters udvisninger og det satte gang i Gistrup, der øjnede chancen. Travis Andersen gjorde det til 2-1 og så lukkede Simon Nøhr festen med tre mål. Alt i alt en fortjent sejr til Gistrup på 5-1.

Se også: Josefine i begge ender

Se også: Lagde selv taktikken

Iøjnefaldende profiler
Hos Mou gjorde tvillingerne Christoffer og Nicolaj Poulsen det godt. De kæmpede og viste indimellem også godt spil. De fortalte efter kampen, at trods de kun er 15 år, spiller de på U17 i AaB . Fire gange om ugen tager de bussen til træning og kamp, fordi de elsker fodbold.

Hos Gistrup, der fik en fortjent sejr, lagde man mærke til målmanden Rasmus Bengtson og målscorer Simon Nøhr, der viste målnæse. Fairplay gik til Gistrups Mads Hvilsom, som er fætter til Hobros Superliga-topscorer af samme navn i 2014/2015.

1 af 3 Mou Skole. (Foto: Flemming Petersen)
2 af 3 Gistrup Skole. (Foto: Flemming Petersen)
3 af 3 Christoffer og Nicolaj Poulsen dirigerede tropperne. (Foto: Flemming Petersen)