Udnyttede overtaget

Sad på spillet: Drengene fik til slut afgjort kampen endeligt til egen fordel

Der var dømt peptalk til Suldrups drenge i pausen. Foto: Stig Hansen
Der var dømt peptalk til Suldrups drenge i pausen. Foto: Stig Hansen

Suldrup Stadion lagde græstæppe til denne kamp, hvor drengene fra Suldrup Skole havde modstanderne fra Nibe Skole på besøg.

Se kampfakta her.

Holdt humøret højt

Satte sig på kampen
Begge hold spillede her deres første kamp i Ekstra Bladet Skolefodbold. Set over kampen som helhed havde drengene fra Nibe det meste spil og de fleste chancer og kunne da også trække sig tilbage med en sikker sejr på 3-0.  

Drengene fra Nibe Skole satte sig helt fra første færd tungt på kampen og havde langt det meste af spillet. Imidlertid blev overtaget ikke omsat til mål, men efter ca. 18 minutter havde Gustav Sløk en god mulighed, men lidt ude af balance endte afslutningen ved siden af mål.

Få minutter efter var det Henrik Jensen, som havde en rigtig god mulighed for at bringe sit hold i spidsen, da han afsluttede tæt på mål, men Suldrups dygtige målmand Marius Thorsen fik med det yderste af fingerspidserne forhindret en scoring til gæsterne.

Med fem minutter tilbage af første halvleg blev overtaget til Nibe omsat i mål, da Henrik Jensen slap alene igennem og sendte bolden i nettet efter at have afdriblet Suldrups målmand.

Henrik Jensen fejrer sit mål. Foto: Stig Hansen
Henrik Jensen fejrer sit mål. Foto: Stig Hansen

Der gik kun yderligere et par minutter, før Nibe øgede deres forspring. Bolden blev sparket ind over tæt på Suldrups mål. Mellem venner og fjender nåede Nibes Søren Staun højest til vejrs og headede flot bolden i mål til føring på 2-0.

Foran på otte sekunder

Kold dukkert
Unægtelig lidt at en kold dukkert som drengene fra Suldrup her løb ind i og måtte gå til pause med. Der var således lidt at tale om i pausen mellem Suldrups spillere og trænere, Karina og Bo.

Med frisk mod og fornyet energi kom Suldrup flot igen efter pausen og overtog i en periode størsteparten af spillet. Et par gode muligheder blev det da også til. Først fik holdet et frispark lige uden for Nibes straffesparkfelt, men skuddet strøg lige netop over Nibes mål. Midt i halvlegen fik holdet endnu en mulighed efter klumpspil foran Nibes mål, men efter bolden var røget frem og tilbage flere gange fik en Nibe-forsvarer sparket bolden ud af kommunen, og muligheden løb ud i sandet.

Tæt affære afgjort til slut

Slog sømmet i kisten
Nibe fik langsomt igen mere og mere af spillet og var ganske tæt på at score i en situation, hvor holdet fik tilkendt et frispark efter, at Suldrups målmand havde samlet en tilbagelægning op.

Frisparket blev dog blokeret af Suldrups forsvar, som denne gang slap med skrækken, men med omkring fire minutter tilbage af kampen gik den ikke længere.

En Nibespiller driblede frem med bolden i venstre side og slog en flot aflevering mod midten, hvor Anders Lund meget tæt på målet blot skulle sætte indersiden på og score til det endelige resultat på 3-0.

En ganske underholdende kamp de to hold her serverede på en lidt glat og vanskelig bane, hvor der måske kunne være risiko for farlige situationer, men drengene tog fint hensyn hertil, og kampen kunne afvikles på en særdeles fair facon.

De tre glade prisvindere. Foto: Stig Hansen
De tre glade prisvindere. Foto: Stig Hansen