Udnyttede udvisninger

Undertal kostede: Hadsund-drenge udnyttede at være i overtal til at score to gange

I en kamp spillet på en bane, der var meget våd og meget glat, spillede to hold der helt vildt gerne ville vinde og gå videre i turneringen. Det var drengene fra Hadsund Skole og Bøgeskovskolen.

Se kampfakta her

Med et lille overtag spillede Hadsund Skole sig til flere chancer. Den største da et skud blev rettet af på en forsvarsspiller og dermed snød målmanden. Men til hans held endte bolden i sidenettet. Det ville have været ondt, hvis den bold var gået ind, for Bøgeskoven havde i målmand Nikolaj Langvad en sikker sidste skanse, hvor han et par gange havde stor hjælp af den glatte bane, så han kunne glide ud i bolden og snuppe den for støvlesnuden af Hadsund-spillerne.

I slutningen af første halvleg blev Mathias Biller forevist det gule kort, hvilket betød at Bøgeskovskolen måtte spille med 10 mand i 10 minutter. Dette udnyttede Hadsund Skole til at bringe sig foran efter seks minutters spil af anden halvleg, da Benjamin Jensen nettede.

Denne gang vandt Goliat

Sekvensen, hvor Benjamin Jensen scorer. (Foto: Claus Jensen)
Sekvensen, hvor Benjamin Jensen scorer. (Foto: Claus Jensen)
 

Livlig halvleg
Føringsmålet blev starten på en livlig og spændende halvleg, hvor Bøgeskovskolen sendte alle mand frem for en udligning og Hadsund Skole befandt sig i en dobbeltrolle med at jagte endnu et mål, samtidig med at de skulle forsvare 1-0-føringen.

Offensiven fra Bøgeskovskolen gav Hadsund Skole flere friløbere, men alt prellede af på et godt forsvar og en velspillende målmand.

Cirka seks minutter før tid blev Bøgeskovskolen igen ramt af en 10 minutters udvisning på grund af en hasarderet takling. Et par minutter efter bragte Gustav Rasmussen hjemmeholdet foran med 2-0.

Lige løjer

Mål-kamp

Det endte med en velfortjent sejr til Hadsund Skole, der taktisk udnyttede to 10 minutters udvisninger til modstanderne, men Bøgeskovskolen havde meget stor ære af kampen, idet de kæmpede alt de havde lært.

Efter kampen gav Bøgeskovskolens målmand Nikolaj Langvad denne kommentar til kampen og dens resultat:

— Hadsund Skole var den tak bedre, der gav dem sejren. Jeg vil ikke klandre mit forsvar i forbindelse med målene, selvom jeg godt nok syntes, at de kunne have kastet sig ned i de afleveringer der førte til målene.

Nikolaj Langvad stod en flot kamp. (Foto: Claus Larsen)
Nikolaj Langvad stod en flot kamp. (Foto: Claus Larsen)

Sen sejrskurs