Underholdningen udeblev

Chancefattigt: To mål afgjorde kampen

Det blev et chancefattigt opgør, hvor vi aldrig rigtig fik den store underholdning. Foto: Leif Mikkelsen
Det blev et chancefattigt opgør, hvor vi aldrig rigtig fik den store underholdning. Foto: Leif Mikkelsen

Hedegårdsskolen fra Brønderslev havde hjemmebane mod Vodskov Skoles drenge. Det blev en kamp med en usikker og nervøs start, og det var som om, at begge hold var bange for at tabe.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Skarpest fra pletten

Hjemmeholdet bedst
Der var ikke mange chancer i første halvleg. Hjemmeholdets Kristian Bruun dirigerede et hovedstød mod målet efter et hjørnespark, og en afslutning fra venstre sparkede Kasper K ved siden af målet. Der var mest spil til hjemmeholdet og få chancer til Vodskov Skole.

Ti minutter inde i anden halvleg kom der en afslutning fra udeholdets Emil Holst, der havde scoret fem mål i den første kamp men denne gang ved siden af målet. På næste angreb var Vodskov Skoles målmand Niklas Erikstrup så uheldig at glide og miste fodfæstet, da han ville sparke bolden væk. Bolden gik videre til Kristian Bruun, som havde let ved at score til 1-0.

Det medvirkede, at gæsterne spillede mere frigjort og fik mere spil og også chancer. Det blev dog 2-0 til hjemmeholdet efter 20 minutter, da et indlæg fra venstre kom til hurtige Kristian Bruun, som scorede sikkert. Emil Holst havde senere et godt forsøg men ellers en chancefattig drengekamp.

Dermed endte det hele med en sejr på 2-0 til Hedegårdsskolen. Hos hjemmeholdet fra Hedegårdsskolen lagde man mærke til Kasper K, Kristoffer Westergaard og tomålsskytten Kristian Bruun. Hos Vodskov Skole var de iøjnefaldende spillere Emil Mogensen, Christian Lohse, samt målmanden Niklas Erikstrup.