Ungdomsskolen Ry i semifinalen efter straffespark

Drama: Der skulle straffespark til, men Ungdomsskolen Ry var koldblodige og er semifinaleklar

Ungdomsskolen Ry er klar til semifinalen! (Foto: Glenn Vittrup)
Ungdomsskolen Ry er klar til semifinalen! (Foto: Glenn Vittrup)

Ungdomsskolen Ry er som det første pigehold klar til semifinalen i dette års Ekstra Bladet Skolefodbold. Pladsen blandt de sidste fire blev sikret efter både forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Se også: SLUT: Ry klar til semifinale efter straffespark

Det var gæsterne fra Vester Hassing Skole, der først kom på tavlen i opgøret. Dødboldsspecialisten Sophie Nielsen sendte et hjørnespark ind over. Indlægget var godt slået og det røg ind på Astrid Nielsen, som kom til at sende bolden i eget net.

I anden halvleg lykkedes det hjemmeholdet at bringe balance i regnskabet. 'Fighter-Vilja' blev sendt i dybden og for en gangs skyld lykkedes det, at spille sig uden om stærke Christina 'Nordstjernen' Pedersen i Vester Hassing-bagkæden. Vilja er lynhurtig og sprintede afsted og scorede sikkert.

Vilja på kassen
Der blev ikke scoret yderligere og kampen skulle derfor ud i forlænget spilletid. Her indstillede begge hold sig rimelig hurtigt på en afgørelse på straffespark, så ingen af mandskaberne satsede.

I straffesparkskonkurrencen sendte Ungdomsskolen Ry 'Fighter-Vilja' på mål. Det skulle vise sig at være en god idé. Det endte nemlig med en samlet sejr på 5-3 til Ry og de er dermed klar til semifinalen.

Læs liveopdateringen fra kampen her.

Læs ALT om kampen her på siden senere...

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere