Vadede i chancer og vandt stort

Klasse forskel: Udraderede sin modstander

Gæsternes målmand Magnus kunne intet stille op trods en god præstation. Foto: Ib Alstrup
Gæsternes målmand Magnus kunne intet stille op trods en god præstation. Foto: Ib Alstrup

Der var kæmpe forskel i styrkeforholdet, da Aabybro Skoles drenge på stort set alle pladser overmatchede de bravt kæmpende drenge fra Skansevejens Skole.

Aabybros drenge vadede i chancer. Men fantastiske redninger af Skansevejens målmand, Magnus Kjær, begrænsede scoringen til ni.

9-0 blev slutresultatet, men det kunne sagtens være blevet det dobbelte, hvis ikke Magnus havde stået en stor kamp i gæsternes mål. Han var nærmest et levende plankeværk, foruden vel op imod en halv snes gange, hvor han allierede sig med målstænger og overligger.

Se kampfakta her.

Se også: Smal sejr i tæt opgør

Hård dag på kontoret
Allerede ved stillingen 2-0 fik vi denne hurtige kommentar fra Magnus:

- Det bliver en hård dag.

Trods total overvægt i spil og chancer skulle der alligevel gå 12 minutter, før hjemmeholdet fra Aabybro fik hul på bylden. En god bold til Alexander på højre fløj og en præcis aflevering ind i fødderne på Daniel, som satte en inderside på og gjorde det til 1-0.

Så gik det ellers slag i slag. De to næste mål stod Markus Hyldahl for. Især målet til 3-0 var en ren perle lige efter bogen. Mikkel Krogh sendte fra venstre fløj en høj bold indover, og Markus dukkede op, satte pandebrasken på, og bolden sad sikkert i netmaskerne.

Det blev til endnu et mål, så stillingen ved pausen var 4-0 til Aabybro.

Se også: Hattrick sikrede sejr

En stor mundfuld
Det havde været en særdeles svær halvleg for gæsterne. Spillerne var generelt lidt mindre end deres modstandere og slet ikke med samme speed i fødderne. En del af dem spiller sammen på et U15 hold i NUBI, et par stykker i Nørresundby FB, og resten spiller ikke til daglig.

- Det her er bare op ad bakke drenge. En stor mundfuld. Nu sætter vi vores sidste udskiftningsspillere ind, og kan I så bare spille nogenlunde lige op med dem i anden halvleg, så må vi være tilfredse.

Sådan lød det fra udeholdets to trænere.

Se også: Gyser i det nordjyske

Kørte modstanderen over
Straks fra anden halvlegs begyndelse viste det sig dog at være et lidt for optimistisk ønske. For allerede i 2. minut blev det 5-0 på kampens bedste mål. Et frispark fra omkring 20 meter blev kringlet helt op i målhjørnet af Markus - en virkelig fornem sparketeknik. Ham og Magnus Folden er da også med på U15 Ligaholdet i Jetsmark IF.

De næste 13 minutter blev til yderligere fire scoringer sat ind af fire forskellige spillere.

En fornem - men lidt nem sejr - over en modstander, der med fair midler kæmpede det bedste, de havde lært, men simpelthen bare var oppe imod et langt bedre mandskab.

Aabybro Skole er altså videre til næste runde, hvor de får en noget mere vanskelig kamp, når de skal møde Fjerritslev Skole.