Annonce:
Annonce:

Varmt comeback og grimt uheld

Fighter: Daniel kom slemt til skade, men opfordrede alligevel sine holdkammerater til at vinde

Uheldige Daniel måtte hjælpes af ambulance-redderne. (Foto: Kurt Nedergaard)
Uheldige Daniel måtte hjælpes af ambulance-redderne. (Foto: Kurt Nedergaard)
Annonce:

Varmt comeback
Der var varmt comeback til Sødalskolen, der havde holdt fri fra skolefodbold i et par år. Pernille Børding, Mathilde  Bak og Sara Bruun havde malet sig i ansigtet og lavet et stort banner. Inden kampen sagde Pernille:

— Vi håber, at drengene giver alt hvad de har i sig.

— Bare de har det sjovt, supplerede Mathilde Bak.

De var enige om, at Sødalskolen ville vinde 5-2.

Pernille, Mathilde og Sara bakkede drengene op. (Foto: Kurt Nedergaard)
Pernille, Mathilde og Sara bakkede drengene op. (Foto: Kurt Nedergaard)
 

Se kampfakta her.

Chokstart
Og drengene fra Sødalskolen startede med at have det sjovt. Kasper Thomsen løb fra sin direkte modstander og slap fri. Han scorede sikkert til 1-0. Det vakte vild jubel blandt de mange  tilskuere fra Sødalskolen, som heppede endnu højere.

Annonce:

Søndres drenge kom sig over chokstarten og kom mere med i kampen. Midt i halvlegen pressede Arash Shahrokhtach på i venstre side og sendte et indlæg ind til Esmat Najibi, som sikkert sendte bolden i mål til 1-1.  Søndres Marchus Dooley havde en god chance, som havde fortjent en bedre skæbne.

Revanche på spil

Stærke Thomsen
Sødalskolens store, stærke Kaper Thomsen, kæmpede godt foran mål, og var tæt på at score et par gange. Sidst i første halvleg sled Daniel Christensen sig igennem i venstre side og sendte bolden ind til Kasper, der sikkert bragte Sødalskolen foran 2-1.

— Bliv ved med at tro på det, vi skal nok få scoret, lød det fra Søndres lærer Rasmus Resen i pausen.

— Det er os der har spillet. Vi skal nok nå det, også selvom vi kommer bagud 3-1.

Annonce:

Og Søndres lynhurtige Kristian Rix troede på det. Efter kun et minuts spil i anden halvleg, satte han turboen på og løb ind i feltet, hvor han blev fældet og fik straffespark. Det satte Nicolai Simmelkjær sikkert ind. Søndre bevarede overtaget de næste 10 minutter, uden det blev til flere mål. Men Sødalskolen var ikke slået. De fik igen kæmpet sig tilbage i kampen og så var det dem der sad på spillet.

Nærkampe over hele banen. (Foto: Kurt Nedergaard)
Nærkampe over hele banen. (Foto: Kurt Nedergaard)

TV: Vekslende affære

Tre kvarters spilstop
Efter 17 minutters spil i anden halvleg kom Sødalskolens Daniel Christensen i tæt nærkamp med en forsvarspiller fra Søndre, fri i straffesparksfeltet. Hans skud sneg sig lige uden om stolpen. Desværre for Daniel, kom han ud af balance og faldt forkert ned, så hans venstre knæskal sad helt forkert. Kampen blev stoppet og der blev ringet efter en ambulance.

Daniel vred sig af smerter, og fik hjælp af flere der prøvede på at trøste ham. Mens han lå og havde store smerter lød det fra ham:

— Havde jeg da bare scoret.

Holdkammeraterne lovede ham at de nok skulle vinde kampen. Sikke en fighter.

Da ambulancen nåede frem og Daniel blev kørt væk, nåede han at give en besked til sine holdkammerater.

— Nu har I bare at vinde, sagde han.

Alle var samlet omkring Daniel. (Foto: Kurt Nedergaard)
Alle var samlet omkring Daniel. (Foto: Kurt Nedergaard)
 

Annonce:

Efter 45 minutters stop i spillet, kunne dommeren igen sætte kampen i gang igen til de sidste 13 minutter. Det så ud til at holdkammeraterne havde hørt efter.

Kasper Thomsen var tæt på at bringe Sødalskolen foran og kort efter var det Søndres Arasch, der var lige ved at afgøre kampen. Men det blev Søndres hurtige Kristian Rex, der afgjorde kampen. Han satte sine modstandere af og løb fra dem og bragte Søndre foran 3-2. 

Fairplay-håndklædet lovede lærer Allen Gutzke at give til uheldige Daniel Christensen, som forhåbentlig snart bliver klar igen. Flot comeback til Sødalskolen og dejligt med den store opbakning fra tilskuerne. Skolen er forhåbenligt med igen næste år. Efter kampen mente de tre piger som vi talte med inden kampen, at var Daniel ikke blevet skadet, havde Sødalskolen vundet 5-2.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: