Vendte truende nederlag

Fuld fortjent: Erobrede sejren i sidste øjeblik

Stolpedalsskolens keeper måtte endnu en gang hente bolden ud af eget net. Foto: Aage Bach Knudsen
Stolpedalsskolens keeper måtte endnu en gang hente bolden ud af eget net. Foto: Aage Bach Knudsen

Ét af onsdagens opgør i Ekstra Bladet Skolefodbold bød på et vaskeægte lokalopgør, da Gl. Hasseris Skole krydsede klinger med Stolpedalsskolen. Se kampfakta her. Samtlige spillere var ved godt humør og klar til at spille om videre avancement i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Gl. Hasseris Skole kom bedst fra start og lagde et stort pres på Stolpedalsskolens forsvar, men hjemmeholdets forsvar fik afværget de første aktioner, som gæsterne iværksatte.

Farlig situation i feltet. Foto: Aage Bach Knudsen
Farlig situation i feltet. Foto: Aage Bach Knudsen

Tog uventet drejning
Men i det tiende minut tog kampen en uventet drejning. Her fik værterne nemlig iværksat et fint angreb, som blev fulgt til dørs af Oscar, da han bankede bolden i kassen til 1-0. Det var også stillingen efter 30 minutter, hvor mandskaberne gik til pause.

I pausen fik gæsterne at vide, at de skulle være hurtigere og mere effektive i deres afslutninger, hvis de skulle vinde den her kamp

Pressede gæster i pausen. Foto: Aage Bach Knudsen
Pressede gæster i pausen. Foto: Aage Bach Knudsen
 

Så fra anden halvlegs start lagde værterne et stort pres på Stolpedalsskolens forsvar, men indledningsvist fik de ikke udnyttet deres chancer.

Se også: Hattrick sikrede sejr

Forløsning
Men efter 16. minutter kom forløsningen for udeholdet, da Iliyas Libar fulgte op på en ripost og udlignede til 1-1. Gl. Hasseris Skole fortsatte i samme tempo, og med seks minutter tilbage af opgøret fik Joakim Magnussen scoret til 2-1.

Kort inden slutfløjt fik hjemmeholdet iværksat et farligt angreb, hvor de kunne have udlignet, men udeholdets forsvar fik reddet kastanjerne ud af ilden i sidste øjeblik.

Så skete der ikke mere i denne kamp, og Gl. Hasseris Skole er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de skal møde Hals Skole.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Stolpedalsskolen - Gl. Hasseris Skole, 1-2

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:

Sebastian, Stolpedalsskolen

Emil Oppelstrup, Gl. Hasseris Skole

Vinderen af fairplay-håndklædet:

Mads, Stolpedalsskolen