ZOOM: Nibe Skole - Gug Skole

Drenge: Nu er det drengenes tur til at sparke gang i kredsfinalerne

Drengene fra Nibe Skole tager imod Gug Skole i kampen om en plads i forårets kvartfinaler. Foto: Preben Krøldrup
Drengene fra Nibe Skole tager imod Gug Skole i kampen om en plads i forårets kvartfinaler. Foto: Preben Krøldrup

Tirsdag 6. november kl. 11 er det tid til den første kredsfinale hos drengene i denne sæson. Nibe Skole tager imod Gug Skole i kampen om en plads i forårets kvartfinaler.

Se kampfakta her.

Nibe Skole: Sikker færd
Drengene fra Nibe Skole har stille og roligt spillet sig vej til kredsfinalen. De har præsteret solidt hele vejen igennem.

Nibe Skoles vej til kredsfinalen

3. september: Nibe Skole - Karensmindeskolen, 2-1

17. september: Skørping Skole - Nibe Skole, 0-2

24. september: Østermarkskolen - Nibe Skole, 1-5

3. oktober: Nibe Skole - Aars Skole, 2-0

25. oktober: Fjerritslev Skole - Nibe Skole, 0-3

2. november: Nibe Skole - Løgstrup Skole, 3-0

Holdets samlede målscore: 17-2

Bruger fysikken
Holdet består af en flok fysisk stærke spillere. De har været gode til at bruge deres fysik igennem hele sæsonen. De bruger den til at sætte sig på modstanderen i tætte kampe.

De har blot lukket to mål ind i seks kampe. Det er en stærk præstation, der skyldes en stor kampånd. Alle kæmper for holdet fra første til sidste fløjt. Tobias Hurup i målet skal dog også have stor ros. Han har virkelig haft nogle vigtige redninger. Foran ham huserer holdets anfører Simon Meling, der styrer forsvaret med hård hånd.

Holdet har stort fokus på den defensive organisering, så gæsterne skal virkelig koncentrere sig, når de angriber, hvis de vil igennem den stærke defensiv.  

Tobias Hurup er altid klar i målet. Foto: Preben Krøldrup
Tobias Hurup er altid klar i målet. Foto: Preben Krøldrup

TV: Indskifter fandt vejen til finalen

Scorer ikke mange mål
Mange af drengene spiller sammen i Nibe Boldklub. Det er tydeligt på holdet, at der er et godt kammeratskab.

Men drengene har ikke ligefrem vadet i mål i denne sæson. De har scoret 17 mål i seks kampe. Her har Oscar Strand i front været meget vigtig, da han virkelig formår at løbe i hullerne. Det er vigtigt, at holdet ikke kun fokuserer på det defensive i dette opgør og også formår at komme fremad banen. 

Holdet har kun prøvet at være bagud i en enkelt kamp, og den vandt de med hele 5-1. Så det bliver interessant at se, hvordan holdet vil reagere på modgang. De har vist, at de altid kæmper til sidste fløjt, og det kan blive helt afgørende i denne dyst.

Se vejret for kampen her.

Gug Skole: Stormede fra start
Drengene fra Gug Skole har haft blandede resultater i denne sæson. De lagde ud med store sejre, men har senest spillet to tætte kampe.

Gug Skoles vej til kredsfinalen

5. september: Gug Skole - Mellervangskolen, 14-0

21. september: Vester Mariendal Skole - Gug Skole, 0-10

28. september: Gug Skole - Frejlev Skole, 6-1

23. oktober: Gistrup Skole - Gug Skole, 1-2

2. november: Hjørring Private Realskole - Gug Skole, 0-1

Holdets samlede målscore: 33-2

Kæmper hele vejen rundt
Holdet har gjort det godt i denne sæson. De lagde ud med at køre deres modstandere midtover, men i de seneste kampe har de spillet mere lige.

Det kendetegner holdet, at alle mand kæmper. Der er ingen, der giver op. Bredden er virkelig holdets styrke. Desuden bringer drengene altid stor koncentration til kampene. Det er virkelig vigtigt i dette opgør, hvor det gælder om at holde fokus fra start til slut.

Danijel Grgic i målet har været vigtig for holdet. Han har lynhurtige reaktioner. Foran ham placerer Jacob Rundh sig. Han styrer forsvaret. Der skal virkelig koncentration på for hjemmeholdet, der ikke har scoret mange mål, hvis de skal igennem den solide defensiv.

Jakob Gaardsøe er meget vigtig for holdet. Han fører pt. drengenes topscorerliste. Foto: Preben Krøldrup
Jakob Gaardsøe er meget vigtig for holdet. Han fører pt. drengenes topscorerliste. Foto: Preben Krøldrup

TV: Finaleplads i hus uden topscorer

Topscoreren i front
Der er ingen tvivl om, hvem der har scoret flest mål på holdet. Jakob Gaardsøe fører pt. drengenes topscorerliste med 16 kasser. Han har været helt afgørende for holdet. Når han er på banen, er modstanderens bagkæde altid under pres. Han var ude med i en lille skade i sjette runde, men håber at være tilbage på banen i kredsfinalen.

Holdet har scoret mange mål i sæsonen, men de har blot scoret tre mål i de sidste to kampe. Det er vigtigt, at mandskabet holder fast i deres store fokus i denne dyst, for hjemmeholdet kommer ikke til at give gaver væk i forsvaret. Så chancerne skal udnyttes, hvis gæsterne gerne vil videre til foråret.

Sådan gik finalerne i Vejle