Årets rekord: Sothinarayanasamy

Knude på tungen: Sanjay skal altid stave sit efternavn for andre

Sanjay Sothinarayanasamy. Foto: 
Poul Horsbøl
Sanjay Sothinarayanasamy. Foto: Poul Horsbøl

Da drengekampen mellem Grindsted Vestre Skole og Fourfeldtskolen var klar til at gå i gang, manglede der en vigtig ingrediens - nemlig kampens dommer. Han havde fået opgivet forkert adresse, så kampen blev forsinket et kvarters tid. Men det var faktisk noget helt andet, der stjal opmærksomheden i mandagens opgør. Men det vender vi tilbage til senere. Se kampfakta her.

Bekymret træner
Da kampen så kom i gang, var det med overtag i spillet til hjemmeholdet, men det vakte lidt bekymring hos hjemmeholdets træner, Chris Ælmholdt.

- Bare vi nu ikke bliver overrasket af en hurtig omstilling, sagde Chris Ælmholdt.

Det skete dog ikke, og inden da havde hjemmeholdets Tobias Højrup haft et forsøg, der prellede af på overliggeren.

Der blev gået godt til stålet fra begge holds side, men på den gode måde, og kampens glimrende dommer, Magnus Larsen, havde kampen og spillerne i sin hule hånd. Det resulterede i et gult kort til gæsternes Victor Beier i slutningen af første halvleg.

En halvlegsføring til hjemmeholdet havde ikke været ufortjent, men gæsternes målmand, Victor Rejnhold, diskede op med et par gode redninger på nærgående forsøg fra hjemmeholdet.

Påtale fra kampens dommer. Foto
Påtale fra kampens dommer. Foto

Se også: Sikker sejr trods chokstart

Hattrick-helt
Efter pausen kom gæsterne lidt længere frem på banen uden at komme til de helt store chancer, og efter ti minutters spil indledte værternes Leitrim Muli sit hattrick.

Herefter var det hjemmeholdets tur til at være i undertal i ti minutter, men det kunne ikke forhindre endnu en scoring fra farlige Leitrim.

Nu skulle der satses fra Fourfeldts side, og det blev der omgående. Holdet satsede med tre mand i bagerste geled for at styrke offensiven. Det gav resultat fem minutter før slutfløjtet, da der blev reduceret til 2-1.

Så blev hele butikken satset, men det gav dog endnu en chance til hjemmeholdets Leutrim Muli, som afgjorde kampen definitivt til slutresultatet 3-1.

Hattrick-helten Leitrim Muli i fuld fart. Foto: Poul Horsbøl
Hattrick-helten Leitrim Muli i fuld fart. Foto: Poul Horsbøl

Se også: TV: Buldrede derudaf

Turneringens længste navn
Til hver eneste turnering i Ekstra Bladet Skolefodbold bliver der slået rekorder på den ene elle anden måde. Én af aspiranterne til titlen med det længste navn kan lande hos en spiller fra Grindsted Vestre Skole. Hans navn er Sanjay Sothinarayanasamy, og det er muligvis det længste navn, vi nogensinde er faldet over i turneringens historie.