Annonce:
Annonce:

Angriber: Vi tabte til en bedre modstander

Afklaret: Abas Jafari har nydt at være med i turneringen

Abas Jafari leverede en stærk præstation for udeholdet i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Abas Jafari leverede en stærk præstation for udeholdet i kredsfinalen. Foto: Henrik Schou
Annonce:

Efter kredsfinalen imellem Vitaskolen og Humlehøj-Skolen talte vi med Abas Jafari for at høre, hvor skuffet han var efter et overbevisende nederlag på 5-0.

Vitaskolen klar til kvartfinalen

Ville bare have det sjovt
Abas deltog i denne sæson for første gang. Da han kun er 13 år, kan han nå at være med mange gange endnu. Normalt spiller han på FC Sønderborgs U14, men har stor lyst til fodbolden, men måtte ikke være med sidste år, da han ikke var gammel nok.

- Egentlig kan det lyde mærkeligt. Men faktisk er jeg ikke særlig trist. Vi vidste, at Vitaskolen på forhånd var favoritter på hjemmebane, og de har jo vist skræmmende styrke i deres foregående kampe.

- Vi var indstillet på at møde op for at få en oplevelse og for at have det sjovt. Det lykkedes, og vi gjorde, hvad der var muligt i denne kamp, sagde Abas med et stort smil på læben.

Annonce:

- Vi tabte, da vi for det første mødte en bedre modstander, end vi har prøvet tidligere. Vi blev presset i bund og havde hele tiden en modstander helt tæt på kroppen. Derfor kom vores ellers supergode angrebsspil aldrig til at fungere.

- Det er mega grineren at være med, og vi har haft det sjovt. Vi er gode venner på tværs af årgangene, og vi havde hele klassen med for at heppe på til den her kamp, lød det fra angriberen.

ZOOM: Vitaskolen - Humlehøj-Skolen

Pressede forsvaret
Abas var med at holde spændingen særligt i starten af kampen. Han pressede et til tider noget usikkert forsvar og havde et skud på stolpen.

Vi spurgte angriberen, om der var mere, de kunne have gjort.

- Tja, deres gode spillere var absolut en udfordring, men vi viste jo i glimt, at forsvaret kunne presses. Vi skulle måske have foretaget flere skud udefra fremfor at forsøge at drible igennem. Dette var en umulig opgave.

- Jeg er godt tilfreds, da jeg mener at have fyldt godt på banen, hvor jeg også har brugt min styrke og mine færdigheder.

Annonce:

- Vi kunne godt have brugt mere bredde på holdet, men sådan er det jo nogle gange. Omvendt er de som ikke spiller topfodbold vokset godt med opgaven i takt med, at turneringen er skredet frem – så stor ros til alle spillere.

Abas er god til at bruge sin fysik. Foto: John Jacobsen
Abas er god til at bruge sin fysik. Foto: John Jacobsen
 

Kredsfinalepladsen sikret

Havde ikke de store forventninger
Drengene fra Humlehøj-Skolen har gjort det godt i denne sæson og præget turneringen. De kan forlade turneringen med oprejst pande.

- Egentlig havde vi ikke de store forventninger til denne sæsons deltagelse, men vi har taget en kamp af gangen. Vi har mødt nogle af de små skoler og søgt ikke at undervurdere holdene.

- Derfor er vi nået langt med en vis stabilitet i hver eneste kamp. Det var først i sidste runde mod Sdr. Bjert, vi blev presset, men vores angribere fik plads og kunne afgøre kampen.

- Vi kommer helt sikkert igen til næste år. Dog flytter flere af de bærende spillere, men omvendt så står der en del 7. klasses spillere klar til at tage over. Så bare vent og se, hvad vi kan drive det til.

I kredsfinalen mødte drengene simpelthen bare et bedre hold med større bredde.

Annonce:

- Det er helt fortjent, at de har vundet. Vi ønsker dem alt mulig held og lykke videre i turneringen.

- Vi forlader turneringen med mange gode oplevelser, godt sammenhold, og vi har grint meget og skabt en god energi på skolen, sagde en glad Abas Jafari.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: