Ann-Sofie klarede ærterne

Klasse-keeper: Det blev en tæt affære, som kun blev afgjort af fantastiske redninger

Dagens kvinde i skysovs var Ann-Sofie Jensen, som stod et brag af en kamp. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Dagens kvinde i skysovs var Ann-Sofie Jensen, som stod et brag af en kamp. (Foto: Anders Vinther Larsen)

Programmet var en tro kopi af sidste år, hvor både pige- og drenge-holdene fra Skolecenter Toftlund og Haderslev Realskole mødte hinanden. Resultatet blev to uafgjorte kampe og med Toftlund Skolecenter som vinder af begge straffesparkskonkurrencer.

Så der var ingen tvivl om Haderslevs spillernes interesse i revanche.

Se kampfakta her.

TV: Sikker sejr

Lige affære
Lad det være sagt med det samme. Det blev en god og spændende dag på Toftlund stadion.

Vi fik to meget lige kampe, men ingen straffesparkskonkurrence. Asta og Marie fra Haderslev havde tilbud i den klasse, vi kalder 'direktører'. Dog fik Marie efter fem minutter bolden i mål til 0-1.

Så begyndte Toftlund at komme ind i kampen. Blandt andet havde Maja og Karoline et dobbelttilbud, hvor Haderslev-målmanden Mathilde mesterligt fik afværget. Til gengæld så Mathilde ikke så godt ud efterfølgende på et frispark fra 25. meter, hvor Emilie sendte bolden direkte mod mål.

Bolden smuttede i det våde græs og strøg mellem benene på Mathilde og ind i mål. I den sidste del af første halvleg kom Toftlunds Jette Kjeldstrøm til at præge billedet. Først var hun helt fri med målmanden og skød over mål, men fem minutter senere skød hun ved jorden i samme situation og bragte hjemmeholdet på 2-1, hvilket skulle blive dagens resultat.

De to prisvindere fra Haderslev. (Foto: Anders Vinther Larsen)
De to prisvindere fra Haderslev. (Foto: Anders Vinther Larsen)
 

Målmandspræstation i særklasse
Anden halvleg var lige så seværdig, idet pigerne blev ved med det målsøgende spil, men uden at bolden ville i mål.

Haderslev-pigerne havde masser af afslutninger, men de ville simpelthen ikke ind. Det var der en god grund til. I Toftlund-målet stod nemlig en suveræn keeper. Ann-Sofie Jensen stod et brag af en kamp og var hovedgrunden til, at der ikke blev scoret imod holdet i anden halvleg.

Kampen endte 2-1 til Skolecenter Toftlund.