Hyldet ud af den

Videre: Hyldgårdskolen fandt aldrig takten

Videbæks piger i pausen (Foto: Niels Kjestrup)
Videbæks piger i pausen (Foto: Niels Kjestrup)

Kampen i Ikast i dag skulle afgøre hvilket hold, der møder Lind Skole (Herning) på fredag.

Både Hyldegårdskolen og Videbæk Skole var opsat på at gå videre, så der var lagt op til en spændende kamp på opvisningsbanen ved Ikast KFUM.

Begge hold spillede agressivt på midtbanen med gode opspil mod mål og gode chancer fra begge sider.

Ægypten kaldte
Hyldegårskolen manglede den stærke midtbanespiller Anne Kathrine Hansen, som til daglig spiller i Hammerum og på U14-landsholdet.

Læs også:Vittige vindere

Hun var på ferie i Ægypten og kommer først hjem i morgen. Træner Henning havde prøvet at få kampen udsat, men den skulle spilles i dag, da den har været udsat flere gange.

Pigerne ville dog gerne vise, at de kunne klare sig uden Anne Kathrine. Desværre var det Videbæk, der kom bedst fra midten. De scorede til første halvlegs resultat efter 15 minutters spil.

Gode råd
I pausen blev der givet gode råd fra begge trænere, hvilket bevirkede, at pigerne fra Hyldegådskolen lagde hårdt ud i 2. halvleg og havde mange gode forsøg mod mål. Men bolden ville ikke ind.

Læs også:Tvillinger mødte hinanden

Det blev i stedet Cecilie Laugesen fra Videbæk, der scorede sit andet mål og derved lukkede kampen med 2-0. Dog gav Hyldegårdskolen ikke op og kæmpede lige til det sidste.

Det bliver spændende at se, om det bliver pigerne fra Videbæk eller Lind Skole, der skal møde Agerbæk Skole i kredsfinalen i næste uge.

Se fakta fra kampen

Det blev Mie Mikkelsen fra Videbæk, der fik fidusbamsen. Fra Hyldegårdskolen blev det målmanden Shannie Hedelund, der fik fidusbamsen. Nicoline Stefansen fik Fair-play-håndklædet.