To mål var nok

Målmaskine: Lind Skole er vant til at score mange mål

Sdr. Ommes mindsrte Catelina Hahne foran Julie Agergaard Lind (Foto: Leif Sønderskov)
Sdr. Ommes mindsrte Catelina Hahne foran Julie Agergaard Lind (Foto: Leif Sønderskov)

De Glade Jyders by, Sdr. Omme, var vært for en velspillet pigefodboldkamp i Ekstra Bladets Skolefodbold-turnering i 4. runde.

Pigerne fra Lind Skole havde scoret mål på samlebånd, og havde en skræmmende målscorer på 27 - 1 mod Sdr. Ommes 6 - 0.

Respekt for modstanderen
En sondering af stemningen før kampen i de to lejre afslørede stor respekt for hinanden, dog med den bemærkning fra Linds træner, Helle Hedegaard:

- Selv om vi ikke har mødt den store modstand i år, så tror jeg på pigerne.

Tæt kamp fra start
Efter valg af banehalvdel var kampen i gang, og allerede i kampens første minut brændte Lind en kæmpechance. Derefter var kampen en kamp om midtbanen og bolden, og der blev spillet godt og friskt fodbold fra begge sider, men mål blev det ikke til.

Læs også:STUK stak af

Begge hold diskede op med sikkert spil i de bagerste rækker, så det var brand-ærgerligt for en stabil og godt spillende Pernille Jensen i Sdr. Omme målet, da hun i det 20. min. lige nåede at afværge et Lind angreb ved at ville sparke bolden væk, men bolden blev af Anna Maul blokeret ind i et tomt mål til en 1 – 0 føring til Lindpigerne. Stilheden var mærkbar. Et bitter mål at få imod sig.

Pause optimisme
- At være bagud med et mål er ingen katastrofe, kunne Orla Madsen i pausen berolige sine piger med.

- Vi fortsætter det gode spil, og lægger lige et par procent til, så kommer vi tilbage.

Lind-pigerne fortsatte
Linds Julie Agergaard var blevet passet godt op i 1. halvleg, hun er ellers en målfarlig pige, og ligger på en øjeblikkelig 2. plads på topscorerlisten med 14 mål, mon hun ville vise sin målfarlighed i 2. halvleg?

En 2. halvleg som blev en tro kopi af 1. Dog med et par fæle afbrændere. Den største af Ditte Andersen da hun midt i halvlegen overplacerede et skud i helt fri position, ellers et godt tidspunkt af få udlignet på, også for spændingens og retfærdighedens skyld, men også så de mange fremmødte tilskuer kunne få noget positiv at gå hjem på.

Pludselig 10 minutter før tid scorede Nadia Hvolgaard et yderst vigtig mål, da hun scorede sit holds 2. mål. Med 2 – 0 så det rigtig lyst ud for Lind tøserne.

Læs også:Forventningens glæde

Da man nåede ind i de sidste 5 min. havde Lind tøserne overskud til noget man sjældent ser i en pige kamp, de spillede bolden rundt på hele banen, bare for at beholde den i egne rækker.

Julie Agergaard var også et stort spørgsmålstegn, og kunne ikke forklare at kampen endte uden hun havde scoret, men forklaringen kan måske skyldes, at Sdr. Ommes anfører og Fidusbamsevinder Ida Kristensen spillede en fremragende kamp, og var ankerpigen i forsvaret.

Fair Play gik til Laura Madsen.

Linds Fidusbamsevinder blev Anna Maul.

Bliv fan påFacebook