Lunken øl

Tak for i år: Ølgod Skoles drenge ude efter knebent nederlag

Enggårdskolen trak det længste lod i lodtrækningen: solen i ryggen. (Foto: Leif Sønderskov)
Enggårdskolen trak det længste lod i lodtrækningen: solen i ryggen. (Foto: Leif Sønderskov)

Der var ikke mange mål i drengekampen mellem Ølgod Skole og Enggårdskolen. Til gengælkd var der masser af flot spil.

Det gode vejr
Og så var der sommer over Ølgod - perfekte rammer til en gang skolefodbold.

LÆS OGSÅ:Skal vi se din kamp?

Enggårdskolen fra Billund kom til kampen uden deres måske to bedste spillere - Malthe Sørensen og Jonathan Plagberg. Det lod de sig dog ikke mærke af. De havde andre til at tage over.

Enggård-drengene vandt lodtrækningen, så de valgte at have solen i ryggen i starten. Klar fordel. Holdet fik hurtigt organiseret sig stærkt på banen. Den taktisk gode forsvarsklippe, Jepe Eriksen med det gode overblik, fungerede som indpisker og dirigent for holdet. Han gjorde det glimrende. Med sine pludselige hurtige fremstød er han også en farlig herre i det offensive.

Læs fakta om kampen

Enlig svale
I det 20 minut fik Ølgod ikke clearet en hjørnesparksbold ud af farezonen, og af flere omgange endte bolden foran Nicklas Hansen. Han kunne let hovedstøde bolden i nettet. 1-0 til Enggårdskolen. Det endte med at blive kampens eneste mål.

LÆS OGSÅ:LOL

De to hold gav hinanden er rigtig god kamp, og på trods af de få mål var kampen intens, spændende og underholdende lige til sidste minut. Ølgod havde et skud, der gik lige forbi stolpen i kampens døende minutter, men nærmere kom holdet ikke en scoring. Dermed må holdet nu forlade turneringen. De har gjort det rigtig godt i år, og mon ikke de vender stærkt tilbage næste år.

Enggårdskolen er for første gang videre til 4. runde.

Bliv fan på Facebook