Storspil var ikke nok

Kun en kamp: Debutanterne fra Vinding blev slået ud efter første runde

Selvom man er modstandere, kan man godt hilse pænt på hinanden. De to hold udviste begge fairplay og leverede en nervepirrende kamp. (Foto: Kurt Nedergaard)
Selvom man er modstandere, kan man godt hilse pænt på hinanden. De to hold udviste begge fairplay og leverede en nervepirrende kamp. (Foto: Kurt Nedergaard)

Eleverne på Vinding Skole er sikkert glade for deres lærer Jan Hansen. Selvom Jan lige er startet med at undervise på skolen, var det ham, de henvendte sig til, da der skulle spilles skolefodfodbold. Den ide var han helt med på, og Jan fik tilmeldt Vinding Skole i sidste øjeblik.

Første kamp blev spillet på udebane mod Haderup Skole, hvor tilskuerne havde flyttet skolens stole ud til sidelinjen, og det sammen med solen skabte de perfekte rammer om kampen.

SE OGSÅ: Ugens gallerier samlet HER

Gavmilde spillere
Efter få minutter var Vinding i det gavmilde hjørne med en misforståelse. Det udnyttede Haderups Alex Flarup og sendte bolden i nettet.

Kort tid efter var Haderup også i foræringshjørnet med en for svag tilbagelægning, som Marcus Lauritsen straks kastede sig over og udlignede.

Vindings Carolien Millenaar fik for meget plads ved et hjørnespark, det takkede hun for og bragte Vinding foran.

LÆS OGSÅ: Nadja viste vejen

Straffespark afgjorde
Efter pausen udlignede Haderups Jonas Henriksen. Markus Lauritsen var atter på pletten og bragte igen debutanterne på vinderkurs. Det så længe til, at de skulle forsætte i turneringen. Men Haderups Rasmus Henriksen ville det anderledes, og efter en flot solo tur fik han fremtvunget straffesparkskonkurrence til stor jubel for de mange tilskuere, der røg op af stolene.

Og der blev de stående helt frem til den nervepirrende straffesparkskonkurrence, hvor de kunne se Haderup-heltene hive en smal 7-6 sejr hjem.

LÆS OGSÅ: En uovertruffen duo

Banens bedste
Vinding havde stort ære af deres debut i Jubilæumsturneringen. Spillere som Marcus Lauritsen, Frederik Kongsgaard, Anders Kongsgaard og fidusbamsemodtager Carolien Millenaar viste kæmpe talent, og vil forhåbentlig kunne ses igen i næste års turnering.

Hos sejrherrerne fra Haderup fik Rasmus Henriksen fidusbamsen for en stor indsats med teknisk godt spil. Mads Lynnerup stod for et stort løbearbejde på midtbanen og der var også ros til Mai Poulsgaard.

Bliv fan på Facebook

1 af 3 Jonas Kålund Broholm der går i 1. klasse spurgte Ekstra Bladets og DBU's udsendte: 'Hvem holder du med?'Ingen var svaret. 'Du skal da holde med de gule', sagde han og pegede ud mod de gule spillere. (Foto: Kurt Nedergaard)
2 af 3 De mange tilskuere fik ikke meget brug for de stole, værterne havde stillet frem. Dertil var kampen alt for spændende. (Foto: Kurt Nedergaard)
3 af 3 Selvom man er modstandere, kan man godt hilse pænt på hinanden. De to hold udviste begge fairplay og leverede en nervepirrende kamp. (Foto: Kurt Nedergaard)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen