Tøserne ville være med

Blandede hold: Både Haderups- og Vindings drenge havde pige-besøg

Carolien Milenaar (t.v.) og Mai Poulsgaard (t.h.) var helt enige om, at det var fedt at spille med drengene. (Foto: Kurt Nedergaard)
Carolien Milenaar (t.v.) og Mai Poulsgaard (t.h.) var helt enige om, at det var fedt at spille med drengene. (Foto: Kurt Nedergaard)

Haderup Skole og Vinding skole havde begge hvar sin pige med, da de spillede fredag. Både Haderups Mai Poulsgaard og Vindings Carolien Milenaar spillede en stor kamp og taklede hinanden og især drengene, så det var en fryd. Begge viste stor forståelse for spillet med gode afleveringer og et stort løbearbejde.

Efter kampen tog Haderups Mai Poulsgaard og Vindings Carolien Milenaar smilende hinanden og halsen og sagde tak for kampen. Vindings Carolien, der spiller klubfodbold på Vildbjergs U-15, sagde efter kampen: 'Det er sjovt at spille sammen med drengene, og dejligt at få lov at gå til den'.

'Ja, det er rart at få lov at bruge kræfterne' supplerede Haderups Mai Poulsgaard, der spiller U-18 for Mejrup. Og begge, der er midtbanespillere på deres klubhold, sagde: 'FEDT at spille sammen med andre end veninderne fra klubholdet.'

'Bare ærgerligt at det allerede er slut med flere fritimer', sukkede Carolien, der blev kåret som Vindings bedste spiller.

Bliv fan på Facebook

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen