Nadja viste vejen

To kampe på en dag: Talentfulde Nadja spillede både med drengene og pigerne

Da det kom til straffeparkskonkurrencen, viste Broager-pigerne, at de har nerver af stål. (Foto: Erik Kragh)
Da det kom til straffeparkskonkurrencen, viste Broager-pigerne, at de har nerver af stål. (Foto: Erik Kragh)

For Nadja Stenstrup Pedersen fra Broager Skole blev det en lang dag på kontoret. Først deltog hun i en meget spændende pigekamp mod Ahlmann Skolen.

Den ordinære kamp sluttede 1 - 1, men i straffesparkskonkurrencen havde Broager de bedste nerver og vandt med en samlet sejr på 5 - 3. Nadja var kampens store profil med en stor arbejdsindsats. En indsats hun kronede med målet til 1 - 0, og siden i straffesparkskonkurrencen, hvor hun også scorede.

Men Nadja kender også vejen til målmaskerne. Til daglig spiller hun U-18 i Graasten, og man har indtryk af, at hun går mere op i egen fodbold end i idoler. 'Jeg har egentlig ingen idoler i Danmark - hverken hos damerne eller herrerne', sagde den selvsikre unge pige.

Bliv fan på Facebook

Stod ikke tilbage for drengene
Derefter deltog Nadja som udskiftningsspiller på drengeholdet. 'Det gør mig ikke så meget at spille på drengehold, for det har jeg gjort mange gange i klubregi'. Og man må også sige, at Nadja gik til sagen. Hun var lige ved at score på sin første boldberøring.

Det tændte til gengæld op under Ahlmann-Skolen, der svarede igen med to skud mod mål, der desværre ramte stolperne. Kampen bølgede frem og tilbage og der var spænding til de allersidste minutter. Her fik Ahlmann-drengene tilkæmpet sig straffespark. Det lykkedes dog ikke at udnytte denne mulighed, så Ahlmann-Skolen måtte se sig slået 2 - 1.

Det bliver spændende at følge Nadja og Broager Skolen videre i turneringen.

LÆS OGSÅ: Skal du med i biffen?