Lister ind på den store scene

Glimter løs: Ydmyge Videbæk-tøser er nu i kreds-semifinalen

1-0-kassen sættes ind i et tomt mål. (Foto: Leif Sønderskov)
1-0-kassen sættes ind i et tomt mål. (Foto: Leif Sønderskov)

Pigeholdet fra Videbæk Skole er på mange måder ydmygt og lidt tilbageholdende. Til 5. runde-kampen mod Lind Skole mødte de op med en målscore på 9-3.

Ikke imponerende, når man pludselig skulle stå over for en flok Lind-tøser med en på 29-1.

Bed sig stille og roligt fast
Pigerne fra Lind begyndte da også kampen bedst og havde et par nærgående forsøg, men efter 10 minutter havde Videbæk-pigerne fundet deres ben at stå på.

Og så tog de fat. Med Frederikke Heidemanns mål til 1-0 var kursen sat, for selvom Lind ydede en fin holdindsats, var Videbæk skarpest. Tre minutter efter første mål kom det næste. Videbæk-topscorer Cecilie Laugesen øgede til 2-0.

Det var pause-stillingen.

Se fakta om kampen

Så var det tid til gode råd og frugt, så energien kom op igen. Modet var der stadig i Lind-lejren. De havde ikke givet op, for de spillede fint.

LÆS OGSÅ: Hyldet ud af den

- Og som vi plejer at spille, så skulle det være en overkommelig opgave at komme tilbage - og at vinde kampen.

Alle disse positive ord var det man gik ind til anden halvleg med.

Opad bakke igen
Men det blev ikke nemt for dem. Cecilie Laugesen fik nemlig scoret til 3-0 efter 35 minutter. Hun var altså skarp. Nærmest umulig at stoppe.

Lind kæmpede dog videre i småregnen. Intensiteten var der hele vejen igennem. Det var til at se, at det var en 5. runde-kamp.

Videbæks fidusbamse-modtager og kampens spiller, Stine Jensen, havde lagt op til sit holds to første scoringer, og lige for at sætte tingene på plads nåede hun også selv at nette to gange i de sidste minutter. Dermed 5-0 til Videbæk. En knusende sikker sejr.

LÆS OGSÅ: To mål var nok

Holdet, der inden kampen blot havde scoret ni mål i tre kampe, havde lige pludselig vundet 5-0 efter storspil. En lidt stille start er skiftet ud med fejende flot fodbold.

Mandag 12. november skal de spille om en kredsfinale-billet mod Agerbæk på hjemmebane. Det bliver spændende at se, om Cecilie, Stine og resten kan dirke Agerbæk-forsvaret op, som endnu ikke har lukket mål ind.

Bliv fan på Facebook