Sikke en kamp

Surt show: Kirkeskolen scorede første mål, men Grønvang-drengene løb med billetten til kredsfinalen

Et nærgående forsøg fra Grønvangskolen (i grønt). (Foto: Leif Sønderskov)
Et nærgående forsøg fra Grønvangskolen (i grønt). (Foto: Leif Sønderskov)

- Grønvangskolen har et godt hold, men det er os, der har hjemmebane, og det skal vi bevise i dag. Kom så drenge, sagde træner Ulrik Bagge til sine spillere fra Kirkeskolen.

Drengene havde god opbakning fra de mange tilskuere, der var mødt op for at heppe på Kirkeskolen.

Viste tænder
Efter blot tre minutter viste Grønvang-drengene tænder, da holdets topscorer Andreas Kjær i to forsøg var lige ved at score.

Derefter stod der Kirkeskolen på stort set hele 1. halvleg, og i det 18 minut så det unægtelig ud som et benspænd i feltet, men dommerens fløjte var tavs, det var først i halvlegens sidste minutter, at Grønvang kom mere med i kampen.

LÆS OGSÅ: Revanchen må vente

På trods af at stadionuret stod på 0 – 0 ved pausen, var publikum vidne til velspillet og forsvarssikkert spil fra begge hold.

Scorede sikkert
Anden halvleg startede som lyn og torden, og allerede i 1. minut spurtede Klaus Moesgård Andersen af sted i højre side og scorede sikkert til 1–0 for Kirkeskolen, og jublen var næsten øredøvende, men inden for samme minut var det igen stille på lægterne, da Danni Jakobsen blev spillet helt fri i højre, og så stod det 1 – 1

Tre minutter senere var den gal igen. Det var atter Danni Jakobsen, der blev spillet fri i højre, og med en følt og velplaceret bold helt oppe i krogen bragte han Grønvang på 2 – 1.

SE fakta fra kampen HER

Det var unægtelig en forandring og en kold spand vand i hovedet på spillerne fra Kirkeskolen, men de kæmpede videre, og man fornemmede, at der var flere mål i kampen.

Det var der også, for i kampens slutning kunne Rasmus Hansen fra Grønvang score fra nær hold.

3–1 og kampen var afgjort til Grønvangskolens fordel, og de er nu videre, og skal spille kredsfinale i Jylland Syd onsdag den 16. november kl 14.

Bliv fan på Facebook