Håbet lever med hattrick

Drømmer om Parken: Rugkobbels-piger vil i Parken - selv som tilskuere

I blå trøje ses Mette Christensen, der scorede hattrick. (Foto: Erik Kragh)
I blå trøje ses Mette Christensen, der scorede hattrick. (Foto: Erik Kragh)

'Hvis vi ikke vinder og kommer i Parken, så vil vi meget gerne selv rejse derover for at se finalekampen' udtalte Sofie H. Pedersen og Cecilie B. Mattesen Rugkobbelskolen Aabenraa efter deres første sejr i forrige runde.

Håbet om at spille sig i Parken lever fortsat efter 3 - 0 sejren over STUK Toftlund. Begge hold mødte op til kampen med to storsejre i bagagen på 7 overskydende mål. Der var således lagt op til mange mål på Aabenraa stadions opvisningsbane.

LÆS GOSÅ: Blæsten ramte Jylland

Mettes 3 kasser
Det kan siges, at Mette Christensen indfriede disse forventninger, da hun med et vaskeægte hattrick sørgede for en pauseføring på 3 - 0. Efter knap 2 minutter startede hun sit show og med 2 mål i de sidste 5 minutter af første halvleg fuldendte hun sit hattrick. Navnlig det andet mål var noget af en perle. Mette rykkede fra midterlinjen med bolden for fødderne og afsluttede med et flot skud.

LÆS FAKTA OM KAMPEN HER

Kampen ikke afgjort
I pausen forsøgte Martin Bonde fra Rugkobbel at gøre sine spillere klar til 2. halvleg med ordene. 'Selv med vores føring er kampen ikke afgjort'.

Og man må sige, han fik ret. For Toftlund-pigerne satte sig på 2. halvleg. De havde meget spil og et par meget store chancer - bl.a. et straffespark og stolpeskud Så de viste, at det kan betale sig at blive ved med at kæmpe, selv om det ser håbløst ud - men ind ville bolden ikke!.

LÆS OGSÅ: 250.000 poser slik til jer

Tog det for roligt
Til det siger Sofie og Cecilie:'Vi blev nok lidt trætte, og med en føring på 3 - 0 tog vi den nok lidt for meget med ro'. Glemmes skal det selvfølgelig ikke, at Rugkobbel i tilsvarende grad sad på 1. halvleg og kunne den vigtige kunst i fodbold. At score mål!!

De fortsatte: "Det er simpelthen superfedt at vinde i denne skolefodboldturnering" Det synes nok alle vindere!

Spørgsmålet om Parken!!: 'Vi har allerede talt med skoleinspektøren, og hun lød ikke helt afvisende, hvis vi nu ikke spiller os i Parken' lyder det optimistisk fra Sofie og Cecilie.

Bliv fan på Facebook