6. klasses piger dominerede

6. klasse-power: Skærbæks 6. klasse piger pressede Tønder helt ud af turneringen

Skærbæk tog sig en tur på maven efter sejren. (Foto: Jan Leander Petersen)
Skærbæk tog sig en tur på maven efter sejren. (Foto: Jan Leander Petersen)

Det er ikke hver dag, man ser piger fra 6. klasse dominere en skolefodboldkamp. Men det var realiteterne, da Tønder Distriktsskole mødte Skærbæk Kommuneskole på fodboldanlægget ved Distriktsskolen i Tønder.

Banen var meget tung og blød at spille på, men det så nu ikke ud til at genere nogen af holdene. Heller ikke Skærbæks 6. klasses elever, som i den grad gjorde sig flot bemærket med gode driblinger, stort overblik, chanceskabende afleveringer og ikke mindst en positiv tilgang til spillet og deres omgivelser.

LÆS FAKTA OM KAMPEN HER

Blev presset helt i bund
Ført an af Solvej Enemark og Christina Sørensen pressede de til tider Tønder helt tilbage til målfeltet, og selvom Camilla B. Mathiesen stod en flot kamp, var hun chanceløs da Sine Jensen på et flot langskud bragte Skærbæk foran.

Selvom Ditte B. Paulsen og Nicole S. Petersen sammen med resten af Tønders piger bed godt fra sig, kunne de ikke modstå presset og Lena Ebbesen med to mål og Tenna Waje med et lukkede kampen.

Skærbæks piger gik sikkert videre til næste runde, hvor det helt sikkert bliver en fornøjelse at se 6. klasserne i aktion igen.

Skærbæk møder i næste runde Valdemarskolen.

Bliv fan på Facebook