Festen er omme

Men Enggårdsskolens drenge fra LEGO Byen Billund, kan bygge videre. For de er videre i turneringen

Sdr. Omme Skoles drenge i angreb. (Foto: Leif Sønderskov)
Sdr. Omme Skoles drenge i angreb. (Foto: Leif Sønderskov)

60 min plus tillæg og kampen mellem Enggårdsskolen og Sdr. Omme Skole var afgjort. Resultatet 4 – 1 til Enggården talte sit eget sprog.

Men det der gik forud var en meget spændende og seværdig fodboldkamp, hvor Sdr. Omme var toneangivende i starten, og følte sig med rette snydt for et straffe her i denne fase af kampen.

Greb om spillet
Som halvlegen skred frem fik hjemmeholdet mere greb om spillet, og kampen og kun fremragende målmandsspil af Aleks Madsen hindrede en scoring.

Men i overtiden lykkedes det Enggårdsskolens Andreas Nielsen at slippe fri, og skuddet gik lige akkurat ind, da Aleks Madsen ikke kunne holde bolden. En lidt kold douch for drengene fra Sdr. Omme.

2. halvleg startede igen med Sdr. Omme som boldstyrende, og der skulle en dramatisk hændelse til, idet Cristoffer Høgedal blev taklet så kraftig, at han røg ud over baglinjen og med stor kraft ramte rækværket, der omkranser banen, det lykkedes dog Christoffer at komme på benene igen.

LÆS OGSÅ: Blæsten ramte Jylland

Udlignede føring
På det efterfølgende hjørnespark satte Jacob Thunberg pandebrasken på bolden og udlignede Enggårdskolens føring.

Herefter var der stillingskrig, og begge målmænd var medvirkende til, at der ingen scoringer kom, men så i det 52. min. lykkedes det for anden gang Andreas Nielsen at score, og Enggårdsskolens drenge jublede sammen med et medlevende publikum.

I det 59. og 60. min. ville Jonathan Plagberg også lege med, og med to scoringer satte han en flot punktum for en kamp, som begge hold klarede flot.

Men altså med Enggårdsskolens drenge videre, der nu skal møde Ølgod Skoles drenge i næste runde.