Hammerum klarede sig igennem Bording

Flyver videre: Hammerup Skole er klar til anden runde efter tæt kamp

Sidste chance til Hammerum. (Foto: Leif Sønderskov)
Sidste chance til Hammerum. (Foto: Leif Sønderskov)

Drengekampen mellem Hammerum Skole og Bording Skole blev en spændende affære.

2 – 1 blev resultatet i en spændende, fair og til tider velspillet drengekamp. At resultatet kun blev beskeden 2 – 1 til gæsterne fra Bording, skyldes mange gode præstationer, for hvis ikke skuddene gik lige forbi mål så var de to målmænd på plads.

Hammerun bedst
I starten var det Hammerum, der var bedst, og det så faktisk ud til, at de ville revanchere pigernes nederlag, for Hammerum tilspillede sig mange chancer. Men som det så ofte går, kørte Bording drengene et modangreb helt igennem og så stod det 1 - 0. Der var nu spillet 12 minutter.

I anden halvleg måtte der komme en udligning, det var igen Hammerum drengene, der tog teten, men der stod en velspillende målmand Emil Thiesen i vejen for det hele.

Nu var det ikke sådan at Bording drengene på nogen måde var nedspillet, de forstod det enkelte spil, hjalp hinanden over hele banen, og det var en fornøjelse at se måden de tacklede kampen på.

Brændte meget - men lavede 13 kasserNi spillere kom på tavlen

Det var to vidt forskellige hold, der på hver deres måde gav os en underholdende kamp, en kamp som var spændende lige til slutfløjt.

I det 45. minut øgede Mikkel Elley for Bording til 2 – 0, så skulle kampen jo være lukket. Men i det 57. minut reducerede så Keyvan Haghbar for Hammerum, og de sidste minutter plus dommerens tillægstid blev et sand bombadament på Bording målet. Men skarpheden manglede, så det var en flok glade Bording drenge der nød en Carlsberg Sport efter kampen.