TV: Kandidat til årets mål

Et vanvittigt skud: Martin Kristensen lavede en kasse, man ser meget sjældent

Martin Kristensen (i midten) efter det fænomenale mål til 3-0. (Foto: Henrik Schou)
Martin Kristensen (i midten) efter det fænomenale mål til 3-0. (Foto: Henrik Schou)

- Den ramte du nok lige i røven, Martin.

Sådan lød det fra en kvindelig tilskuer efter kredsfinalen mellem Sct. Jacobi Skole og Dybbøl-Skolen

Se også: TV: Kongekasse i kredsfinale

Bedre end Faxes
Og med den udtalelse hentydede hun til det mål, John Faxe scorede i EM-finalen mod Tyskland i 1992. Men det tåler ellers ingen sammenligning. Martin Kristensen mål var klasser bedre end Faxes. Måske ikke lige så vigtigt - men flottere.

Fra omkring 25 meters afstand tyrede Martin bolden helt op i krydset, hvor den efterfølgende via overliggeren smukt røg ind.

Se bolden gå ind her:

</p><p>Sammenligningen med målet for mere end 21 år siden var han stolt af - også selvom han ikke var blevet født dengang.</p><p>- Jeg har set hans mål mange gange på tv, og jeg er da stolt over at blive sammenlignet med det, sagde Martin.</p><p>- Der er ingen tvivl om, at det er mit bedste mål til dato, lød det glad fra skud-kongen efter kampen.</p><a id="_ff70407f-7fd0-4c6e-b0ec-b5914c64f02f" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/jyllandsyd/article4589239.ece">TV: Fortjente alt andet end Riis</a><br /><br /><p>- Det var en dejlig fornemmelse at følge den helt op i krydset.</p><p><b>SE KÆMPE GALLERI MED 70 FOTOS FRA KAMPEN:</b></p><a id="_4103a116-d7c4-4e36-9656-116c8f7f361b" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/gallerier/article4589247.ece">Galleri: Sct. Jacobi Skole - Dybbøl-Skolen</a><br /><br /><p><b>En god vinterpause</b><br /> Nu kan han og holdkammeraterne glæde sig til foråret, hvor de skal spille kvartfinale.</p><p>- Jeg føler selv, at vi har et godt hold. Vi er nok bedst i det offensive og scorer mange mål, så modstanderne skal score mange mål, hvis de skal slå os, pointerede Martin.</p><p>Selvom Dybbøl-Skolen bed godt fra sig i kampen, ramte Martin Kristensen meget rigtig i sin karakteristik af dem.</p><p>- Vi fik stækket deres profiler, og så slog vil til med vores gode offensiv, og så kunne det være sjovt, hvis vi kan gå hele vejen til finalen, sluttede Martin.</p><p>Det mål, han scorede, var i hvert fald en finale værdigt.</p><a id="_0a8d5da6-b6b5-4c5d-8a44-a62e846fc168" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 3 Martin med et forsøg på hovedet. (Foto: Henrik Schou)
2 af 3 Kenneth Kruse leverede også en god kamp. (Foto: Henrik Schou)
3 af 3 Martin Kristensen (i midten) efter det fænomenale mål til 3-0. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere