TV: Skød for meget forbi

Manglede effektivitet: Dybbøl-drenge kom på tavlen - bare ikke nok

Simon Schultz (i midten) i en herretackling. (Foto: Henrik Schou)
Simon Schultz (i midten) i en herretackling. (Foto: Henrik Schou)

På grund af cup-formatet i Ekstra Bladet Skolefodbold skal der hver gang findes en vinder og en taber.

Skarpere foran kassen
I kredsfinalen hos drengene i Jylland Syd blev det Dybbøl-Skolen, der trak det korteste strå i Varde. De havde ellers chancer til mere, men de var bare ikke effektive nok. Modstanderne fra Sct. Jacobi Skole var anderledes dygtige til at kende deres besøgelsestid.

Se fakta om kampen

Dybbøl havde faktisk kampens første målchance, men desværre for dem gik bolden ved siden af målet. I stedet løb Sct. Jacobi ned og lavede to kasser inden pausen.

Se også: SLUT: Drama - gult kort, straffe og drømmemål

I pausen holdt Dybbøl-træneren en god peptalk til spillerne:

- Vi skal stadigvæk tro på det. Får vi scoret et hurtigt mål, så er vi med igen, startede han.

- Tro på det! Vi spillede jo lige op med de i lange perioder af halvlegen.

Flere mål kom
Men som kampen skred frem, og Sct. Jacobi øgede føringen til 3-0 midt i anden halvleg, blev det mere og mere opad bakke for Dybbøl. Med omkring et kvarter igen fik de dog reduceret til 3-1. Måske lidt spænding igen.

Den fjernede Sct. Jacobi dog kort efter ved at øge til 4-1. Kort før tid blev der reduceret til 4-2. Kampens resultat.

Dybbøl skød for meget sådan her (her er det dog Sct. Jacobi med et forsøg):

</p><a id="_522f654e-c36e-491f-812d-9c4fbf7df45d" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/jyllandsyd/article4589236.ece">TV: Kongekasse i kredsfinale</a><br /><br /><p>Efter kampen var spillerne og trænerne fra Dybbøl helt afklarede med situatioen.</p><p>- De var bedre end os i dag, lød det erkendende.</p><p>- Det bedste hold vandt.</p><p><b>SE KÆMPE GALLERI MED 70 FOTOS FRA KAMPEN:</b></p><a id="_ff209f70-7512-4a3f-b9f1-872e7f643261" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/gallerier/article4589247.ece">Galleri: Sct. Jacobi Skole - Dybbøl-Skolen</a><br /><br /><p>Alle Dybbøl-spillerne havde stor ære af kampen. De gjorde, hvad de kunne, og det var en fornøjelse at overvære den meget fair og velspillede kamp.</p><p><b>Sådan her skulle de have gjort, Dybbøl-drengene:</b></p><p><iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/R3Kj6bErhPI" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><p>Dybbøl-drengene kunne med oprejst pande gå til fra kampen for at sætte sig ud i bussen til cirka to timers kørsel hjem til Sønderjylland. Med minderne om den gode figur, de har gjort i Ekstra Bladet Skolefodbold her i efteråret.</p><a id="_f827b923-335c-4867-a3f6-63dd1fd67b48" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 4 Martin Pitters på midten fik gult. (Foto: Henrik Schou)
2 af 4 Anfører Jesper Riis gjorde, hvad han kunne - men det var ikke nok mod Sct. Jacobi. (Foto: Henrik Schou)
3 af 4 Malaya (i grøn) fik ikke meget at arbejde med. (Foto: Henrik Schou)
4 af 4 Simon Schultz (i midten) i en herretackling. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere