Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Favrdal favnet

Til sidst: Men først efter de 60 minutter

Der blev kæmpet om hver eneste bold. (Foto: Jan Leander Petersen)
Der blev kæmpet om hver eneste bold. (Foto: Jan Leander Petersen)

Pigerne fra Favrdalskolen og Sønder Otting Skole kender hinanden særdeles godt, så der var tænding på fra start af, da de mødtes. Målmændene Freja Nielsen og Line Christensen havde ikke så meget at lave, da spillet for det meste foregik midt på banen.

Se fakta om kampen

Stod godt i defensiven
Det skyldtes de to gode forsvarskæder. Cecilie Thomsen, Ditte Jørgensen og Amalie Fog Andersen fra Favrdalskolen gjorde det svært for Sønder Otting. Omvendt lukkede Sarah Andersen, Camilla Ebbesen og Louise Gaarde godt af i Sønder Ottings forsvar.

Sønder Ottings Maria Hansen forsøgte mange gange at spille altid målfarlige Linda Sidorenko fri til skud, men hun kom simpelthen ikke igennem. Kort før pausen reddede Favrdal på stregen, og to fightende hold kunne gå til pausen. 0-0.

LÆS OGSÅ: Hvor lang er du kommet?

Der skulle straffe til
I anden halvleg var spillet det samme, og efterhånden som kampen skred frem, kunne man så småt begynde at tænke på, at kampen skulle afgøres på straffe. Sådan skulle det også gå. 0-0 efter de 60 minutter.

Det blev ret nervepirrende, da begge hold brændte de tre første forsøg.

Endelig kunne Favrdal juble, da Marya El-Eche scorede, men da Maria Hansen og Sarah Andersen scorede sikkert på de to sidste forsøg, blev det Sønder Otting, der trak det længste strå og vandt en spændende kamp med 2-1.

Bliv fan på Facebook

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen