TV: Tilbage med maner

Med igen: Nydamskolen vandt deres første kamp efter et par års pause

Ulkebøls keeper får behandling. (Foto: Carsten Kortegaard)
Ulkebøls keeper får behandling. (Foto: Carsten Kortegaard)

Nydamskolen gjorde idag comeback i Ekstra Bladet Skolefodbold efter flere års pause, og man må sige de gjorde det med maner.

Se kampfakta

Tog initiativet
Straks fra kampens start tog de initativet og flere angreb bølgede frem mod Ulkebøl skoles mål, og i det ottende minut lykkes det Oliver Krylmand at score kampens første mål på en lang friløber og alene mod målmanden scorede han flot.

Se også: Brændte et hav af chancer og tabte

Ulkebøl havde stort set ikke haft meget angrebsspil de første 20 minutter, men pludselig fik de sat et godt angreb i gang og Ali Al-Habeeb udnyttede muligheden og scorede sikkert på et langskud.

Kampen ændrede karakter og Ulkebøl tilspillede sig flere chancer, og igen scorede Ali Al-Habeeb tæt inde under mål.

Se video af et nærgående forsøg her:

Målmand skadet
På Nydamskolens næste angreb stødte en angriber og Ulkebøl målmanden Dennis Peranda voldsomt sammen i kampen om bolden, det man betagner som et tilfældigt sammenstød, men målmanden blev desværre så alvorligt skadet, at han måtte lade sig udskifte.

Se også: Stærkt spillende keeper kun passeret 13 gange

Nydamskolen sluttede halvlegen bedst og det lykkes Oliver Krylmand at score sit andet mål kort før halvlegsfløjtet.

Altså pausestilling 2-2 der var fortsat stor spænding om kampens resultat.

Svær at undvære
Men det skulle senere vise sig at blive dyrt for Ulkebøl Skole, at de måtte undvære deres målmand i i hele anden halvleg, de var kun 11 spillere mødt op til kampen, og at spille med 10 mand i hele anden halvleg, betød at de ikke kunne stå for Nydamskolens konstante pres, så det stort set i hele anden halvleg blev spil mod et mål.

Se også: TV: Ingen chance

Markspilleren der erstattede den skadede målmand, gjorde det egentligt udmærket, men han kunne ikke forhindre, at Nydamskolen scorede hele 5 mål i halvlegens løb, og de tillod sig endda at brænde et straffespark i kampens slutminutter, Ulkebøl målmanden klarede flot skuddet fra 11 meter pletten.

Begejstret publikum
Slutresultatet blev så 7 - 2 til hjemmeholdet til stor begejstring for det store hjemmepublikum.

Stadion i Vester Sottrup ligger ved skolen, så det så ud som om, at samtlige elever og lærere overeværede kampen, og gjorde det til en Festlig Oplevelse at overvære denne kamp med de mange positive opildnende tilråb i kampens løb.

Se også: TV: Granits kammerater vandt for ham

- Vi betragter dette som en slags festdag. Alle fra skolen har mulighed for at være her på stadion. Come back i Ekstra Bladets skoleturnering med maner, vi glæder os allerede til næste kamp, sagde holdlederen.

Følg os på Facebook