Brændte et hav af chancer og tabte

Kendte ikke sin besøgstid: Hærvejsskolens piger tabte efter stor dominans i starten

Lene Schack, Christine Clausen og Cecilie Markimak. (Anders Vinther-Larsen)
Lene Schack, Christine Clausen og Cecilie Markimak. (Anders Vinther-Larsen)

Begge hold viste, hvor målet var placeret. Ingen kunne drømme om i starten, at kampen vil ende 5-1 STUK, idet Hærvejsskolen dominerede i begyndelsen.

Se kampfakta

Chancespild
Allerede i det første minut var Cecilie Markimak fri, men brændte en oplagt scoringsmulighed. Tre minutter senere gav Cecilie sin angrebskollega Julie Søllingvraa en perfekt aflevering lige foran målet, men også denne gang glippede.

Igen tre minutter senere kom Cecilie igen fri og denne gang måtte STUK ty til straffespark, som Erdonita Shala satte sikkert yderst i målet til 1-0.

Når jeg så kunne notere Julies drøn på overliggeren og Mette Gertsen kæmpeafbrænder, så kan Hærvejsskolen nok ærgre sig lidt over deres smalle føring.

Se også: Klasse-kasse afgjorde jævnbyrdigt opgør

Louise scorede fire mål
Når hjemmeholdet ikke kunne få bolden over stregen, ja så begyndte STUK at røre på sig, først var det Tanja Nielsen, der udnyttede en frispilning og i resten af kampen var der optræden af Louise Frost, der ikke alene herefter lavede hattrick og derudover endnu et afslutnings mål.

Louise Frost er til daglig U-17 spiller i Toftlund og var allerede med i fire kampe sidste år og håber pigerne igen kan lave et godt resultat. To gange var Louise skarp i målfeltet, hvor næsen var på plads.

Hovedet kunne også benyttes, da et hjørnespark blev headet i mål. Det flotteste mål rent teknisk var samarbejdet med Lene Schack med Louise som sikker afslutter.

Se også: TV: Ingen chance

Strålende ankermand
Præmier var fordelt med Fidus bamser til målmanden fra Hærvejsskolen Christiane Clausen, der i denne kamp var en strålende ankermand og havde sin andel i resultat ikke blev større, da først Louise Frost var spillet varm.

Fra STUK var det Lene Schack der løb velfortjent med fidusen. Hun har nogle knivskarpe medgivende afleveringer og havde son andel af resultatet.

Se også: Galleri: Holluf Pile Skole - Tingkærskolen

Fairplay-prisen blev givet til Cecilie Markimak, der dels var markant med i kampens første del, trods hun ikke var helt på toppen, så skulle kollegaerne ikke svigtes.

Følg os på Facebook