Kasper fældede kongerne

Tre stærke: Felsted havde en skarp spiller med mål i støvlerne

Kasper med hattricket får sin fortjente fidusbamse. (Foto: Anders Vinther Larsen)
Kasper med hattricket får sin fortjente fidusbamse. (Foto: Anders Vinther Larsen)

Det blev en særdeles målrig omgang, da Felsted Centralskole lagde græs til i mødet mod Kongehøjskolen på drengesiden i det sydlige Aabenraa.

Se fakta om kampen

En stille og rolig start
Først skulle holdene lige se hinanden an, men i det ottende minut viste Felsteds Kaper Pallesen sig frem for første gang.

Fra en position på egen banehalvdel sprintede han fra Kongehøjskolens spillere, men udeholdets målmand Anton Roebel viste klassen. Han fik da også senere en fidusbamse for sin flotte indsats.

Se også: Nabostrid

Felsted lavede dog et par kassen, men Patrick Ramussen fik reduceret til 3-1 lige inden pausen. Så der var stadig spænding til anden halvleg.

Kongehøjskolen forsøgte ved fight igen at komme ind i kampen, men Felsteds forsvar holdt stand, inden Kasper Pallesen kom med sin opvisning.

Se også: Brændte et hav af chancer og tabte

Var dagens bedste
Kasper nettede i alt tre gange, hvoraf en afgørende scoring 12 minutter førte til stillingen 4-1 - det var eftermiddagens flotteste mål. Den blev tordnet ind i målet efter en kort dribletur. Kasper fik velfortjent sit holds fidusbamse. Kasper gjorde i dagens kamp en forskel, hvor han også deltog i spillet midt på banen hele tiden. Han var dagens bedste i sejren, der endte med at blive på 5-2 til Felsted Centralskole.

Følg os på Facebook

1 af 2 De tre prisvindere. (Foto: Anders Vinther Larsen)
2 af 2 Kasper med hattricket får sin fortjente fidusbamse. (Foto: Anders Vinther Larsen)